esrztrk Başlarda soğuk süt iyi geliyordu ama artık oda fayda etmemeye başladı bugün bakalım gaviscon şurup verdi doktor onu kullanmaya başlayacağım
Kubraa23 Benimde 1 haftadır oluyor süt içiyorum soğuk ama bi yerden sonra o da kesmeyecek doktoruma ilaç yazdıracağım 😔
Htczmra Son haftalarda artk hicbisy fayda etmiyo sabaha karşı uyuyrm nerdeyse ne yesem yaniyrm bı dilim mandalina bile alev alev yakiyo bisy yerken korkyrm dogurunca ilk çiğköfte yemeyi hayal edyrm 🙃 Allah yardmcmz olsun
MNursel Tam geçirmesede gaviscon surupla 2 inci ayimdan 30 uncu haftaya kadar dayanarak geldim. Arada da soğuk süt ile destekliuorum. Dayanmaya çalışıyorum. Çok baharatlı yememeye çalış canım.
Zynpsft Son günlerim 37. Haftamdayım şurup süt hiç bişey fayda etmiyor su içsem sabah başlıyor yanmaya tek sıkıntım bu hamilelikte
Deletedmom0019 Ayni ayni bende ayniyim 😓 hicbirsey tam care olmuyor ne süt nede surup. Bir muddet geciriyor sonra yanmaya devam 🔥🔥🔥 Geceleri uykumdan birkac kez uyandiriyor beni her uyanisimda surup icip yatiyorum 😦 1 ay kaldi dayanmaya calisiyorum
gurcem Nexıum ıcıyorum canım cunku banada bıse fayda etmedı.Yedıgımı cıkarıyordum sureklı kusuyordum uyuyamıyordum reflum varmıs ılacımı ıkı ıctm duzeldlm cok sukur sımdı cok nadır oluyor oldugunda gece yatmadan bır tane ıcıyorum mısıl mısıl uyuyorum ama ılknuc ay vermıyorlar galıba ılacı