ipeksfr Seymae mustela da lierac da iyi diyorlar. Ben bi kaç yağ karıştırıp sürüyorum henüz 20 haftalık. Mustela krem aldım bide şöyle söyleyim karnım kaşınmaya başladı yağları ya kremide sürünce nemlendirmesi iyi şuan da . Ama işe yarıyormu ilerde görecem😄SevgiSungur
SyhnHtp Seymae ben hem çevremin hem de doktorun tavsiyesiyle mudtela aldım. 16. Haftadayım bir kaç defa sürdüm cidden nemlendirmesi güzrl çabuk emiliyorbependim yani. Çatlamamak için en önemli kriter de bol su içmek imiş aklınızda olsun kızlar
GizemAydoan Seymae benimde 27. Haftam bitiyor 15. Haftadan beri felan lierac kullanıyorum daha hiç çatlağım olmadı bakalım kilo da almadım ondanda mı artık bilmiyorum ama göreceğiz onun dışında zeytinyağı bile sürsen olur demişti doktorum
SevgiSungur Bende 22. Haftada hala başlamadım ben kullanacağımı bilmiyorum bi tanıdığım bebe yağı kullan dedi çatlağımda yok şuan ama biran önce birşeylere başlamak lazım
Elen bio oil kullandim karnim cikmaya basladiginda bebe vazelini de surdum ilerleyen zamanlarda bi kac haftadir da lierac kullaniyorum bio oille birlikte çatlagim yok 38+2yim suan. Biraz da iç karnim genis sanirim .bol su icerim her daim👍
NaimeYilmaz INCIA kullanıorm cok guzel nemlendırıor ama catkak ıcın bısey dıyemıcem son haftaya kdr bellı olmaz..
ElifKarata Seymae ben emodex kullanıyorum canm tavsiye ederim epey ünlü bir doktorun tavsiyesi üzerine bende kullanıyorum
Pamuksekerim Yağlar kullandım mustela kreminden aldım gece ve gündüz ayrıydı ama sanırım 8. Ayda bunlara rağmen çatladım..50 kilo ile hamile kalıp 18 kilo alınca kremler işe yaramadı tabi 😀😀
alewer06 Seymae bebek yağı şimdiden başlarsan sıfır çatlak la bitiyor hamilelik bende etkisi bu şekilde oldu en azından
alewer06 Ama kişiden kişiye de değişir tabi herşeyi yapıp çatlayanını da gördüm inşallah az çatlakla bitirirsiniz ☺
Ysmn88 Hindistan cevizi yağı diyorum👌 37 deyim sıfır çatlak. Bir de genetik bir durum çok para verip alacağınız kremlerle de çatlayabilirsiniz. Amaç nemlendirmekse bu yağ çok iyi.
Aden Seymae kesinlikle saf vazelin yada zeytinyağlı kremler ben vazelin kullandım hiç çatlağım Yok ve günde 3 litre su içiyorum bilmeden vücudun çatlamasınıda önlüyormuş
Arya92 24.haftadayim şimdiye kadar bebeyagi zeytinyağı badem yağı vazelin kullandım Yeni mustela aldım arada onu da surucem catlarsam çatlak kremi kullanmadım ondan oldu diye şüphe kalmasın içimde 😂