emine17 2 gündür kahverengi akıntım var bu akşam kan gelmeye başladı bir de büyük bir kan parçası geldi bugun doktora gittim ultrasonla baktı ama kesmeyi falan göremedi 4 - 5 haftalık falan herhalde sizce düşük mü yapıyorum?
Pcoslubiranne emine17 Doktor ilk ilac verir sonra da kan testi ogrendiginiz degerden daha dusuk cikarsa kimyasal gebeliktir.Daha cok yenisiniz cunku kese bile olusmamis olabilir.Doktora gitmelisiniz.
emine17 Dün aksam acildeydik iğne vurdular düşük önleyici ilaç verdi bu akşam da böyle kanamam başladı şu anlık ağrım yok ama kanamam hala devam ediyor doktorum da yarın gel dedi bilmiyorum ne yapıcamı
Demirleblebi emine17 acile gidin yapacağınız şey belli. Yani geçtim ilk haftaları son aydayım hala doktorum en ufacık bir kanama olursa acil beni ara ve hastaneye gel diyor.
Nursen60 emine17 sen bugün yine gt bence düşük yapmış olabilirsin maalesef.. kanamanın olması sana zarar
Mucizebebegim3 emine17 beta hcg bakmadilar mi canim ..Omda dusus varsa gebeligin sonlaniyor olabilir 😔
Mucizebebegim3 emine17 Nasik birsey demediler cok sacma.Ordan anlasilirdi canim be sen yarin ya doktoruna ya acike bir beta hcg iste canim .Insallah kotu brsry yokdur .Ama anlattgn sey dusuk gbi😔
Luisluis emine17 dün hcg ölçüldüyse bugün de bi acile gidip ölçtürün düşüş yükseliş var mı değerde bakın, yarını beklemenize gerek yok bence hcg den anlarsınız
Grlrrr emine17 Bunu söylemeye gönlüm el vermiyor ama bu düşük belirtisi canım parça dökülüyorsa %95 düşük 😔