Jralkan Merhabalar , biz 10. Haftadayiz henuz annelerimiz disinda kimseye soylemedik ve artik soylemekte istiyoruz , ama kacinci haftadan sonra soylememiz gerekir artik ? Siz kacinci haftalarda soylediniz 😊
hndgkct Jralkan merhaba biz bugün keseyi gördük 5 haftalığız iki ailemize söyledik bir kaç arkadaşımıza o şekilde yani hiç söylemeyi düşünmedik ama insan içinde tutamıyor kendimizi böyle daha iyi hissettik🧿♥️🤲
Elmalipasta defne55 ahahha bende çift çizgiyi gördüm kan verene kadar anneme teyzeme fln söylemiştim kan verdikten sonra herkesi aradık 😊🙈😂
Jralkan hndgkct hndgkct bende sanirim soyleyince artik kendimi daha iyi hissedicem yoksa bulantilarimi saklamak cok zor oluyor 🙈😇
Selinsu Ay ben ilk idrar testi yaptım hemen herkesi arayip soyledim sevincten😄 bizim gelin 6 aylik oldu gobegi belli olmaya baslayinca soyledi herkese ben o kadar dayanamazdim
hndgkct Jralkan ay evet doğru söylüyorsun canım ben daha öyle birşey yaşamadım ama senin baya olmuş ❤️
dentem61 Jralkan bana kalsa 3 aydan sonra söylenicekse söylenmeli benim yüzümden anlayanlar var hamile olduğumu yüzüm sarardı herkes sordu ama yok bekliyoruz falan dedim nazar değmesin diye
Jralkan dentem61 bende oyle ev yemegi yiyemez oldum cevremdekiler regl oldunmu diye sorular sormaya basladi bende daha zamanima var diye gecistirdim ama artik gecistirmek daha cok yoruyo 🧿
Ask_H 12 haftadan sonra söylemeyi düşünüorm 10+3 üm Annem biliyor bazı risklerim olduğu için annem ilgilenior benimle öyle işte
Zade Jralkan Canım ben 13. Haftam dolduktan sonra yavaş yavaş dillendirmiştim :) İnsan korkuyor nazar çdan falan :/
dentem61 Jralkan dışarı çıkmıyorum gerekmediğince ne gerek var hamile olduğumu ögrenseler ne yapcaklar yani 😤