Sonay Meldanur 8 haftalık ve sağ tarafında olduğunuz doktorunuz mu dedi? Sağ sol farketmez benim oğlum soldaydı kızım olcak sol tarafta cinsiyet için soruyorsan tabi onla alakası yok maalesef 😏
Lonelinesss Meldanur ben hiç öyle bişey hissetmedim ya oluyo mu var mı böyle bişey oğlum oldu benim şimdi yine hamileyim ama hiç hissetmedim sağ yada sol olduğunu
Merve1 Meldanur Ben solda hissediyorum hep. 13 haftalıkken öğrenmiştim kızım olacağını şimdi de 18+4 olduk kesinleşti prensesim olacak 👧🏻😍♥ Allahm herkesin gönlüne göre versin inşallah 💖💞
Meldanur Gry valla bilmyrm ki canım doktor ultrasondan baktı oda sag tarafimda gözüktü acaba erkek mi kizmi diye düşünmeye başladım sağda olursa erkek solda olursa kız diyorlar öyle duymuştum
Askile Meldanur Cnm alaksi yok taki düne kadar benmde hep soldaydi 13haftaligim dün erkek olduğunu ogrdndim
Ayse6378 Meldanur canım doktor ultrason aletini oynattıkca bi sağda gözüküyo bi solda ortada da oluyo 😊 bence bu tez dogru degil 😊
Sonay Meldanur alla alla ilk defa duyuyorum 8 haftalıkkrn fark edilmesini 😁 Neyse onla alakası olduğunu sanmıyorum CNm