eknsnsr98 Kızlar ben 15+6 haftalık hamileyim ilk gebeliğim Zaten hareket felan hissetmiyorum sadece pıt pıt bir şey atıyor bazen başkada yok birde göbeğim az bir şey çıkmış sizin nasıl?
Tlysfk eknsnsr98 4-5aylıkken çıktı şimdi belli anca🙈 22haftalığız biz. İlk hareketini de 17.haftada hissettim zayıf olduğum için erken hissedersin demişti doktorum, öyle de oldu😗
Sumeyye_g eknsnsr98 bende 16 haftalığım biraz çıktı çok az belli oluyor 5 Aydan sonra daha da belli oluyor diyorlar
defne55 eknsnsr98 şu 30 haftaya kadar minicik bi göbeğim vardı herşey mükemmeldi 30dan sonra bir fırladı aman yarabbi dedim bu ne şimdi karnım ayrı yerde oturuyor ben ayrı yerde oturuyorum o dereceyiz 😂😂😂😂
asyaa15 eknsnsr98 progestan kullanıyorum o yapıyomus bugün happmom düşünceleri öyle. Karnınız şiş olablr bu ilaçdan dior. Gercekden de öyle şiş suanbelli karnım. Sabah akşam ilaç kullanıyorum gaz yapıyo biandanda şişkinlik.
Ayse_Gul eknsnsr98 evet iç karnın geniş diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum çocuğun gelişimi vs hepsi normal ama çok bi karnım yok 🤷🏻♀️