prensleriminannesii Birkaç gündür çok az hareket etmeye başladı önceden daha çoktu endişelendim biraz
Evinevren prensleriminannesii benimde 28 haftalikken azalmisti doktora gittim bebek ters donmustu o yuzden hareketini hissetmiyormusum seninde oyle olmus olabilir 😍
Elabadeninannesi prensleriminannesii o haftalarda kendilerine yer açmaya çalışıyolar benimde öyle olmuştu hatta 2gün hiç hareket etmemişti
Yeliz123 prensleriminannesii bende 25+4 um suan iki gündür benimde azaldi hareketleri endiseleniyordum iyi ki bu postu acmissin arkadasim icim rahatladi suan
BurcuSiratas Bu zamanlarda hızlı büyüdüğü için hareketlerinde azalma olabiliyormuş. Ben de 25+3 üm geçen haftaya göre hareketi azaldı. Cumartesi gittim kontrole bebeğim gayet iyiydi. Sizin kontrolünüz ne zaman?
prensleriminannesii BurcuSiratas 2 hafta var daha bu hafta gittim ozaman iyiydi ama birkaç gündür az ve yavaş hareket ediyor
DenizzzT 25+4 deyiz bizde benimde bazı günler hiç hareket etmiyor ya da çok az hissediyorum panik yapılcak birşey yok dedi dr büyümeleri hızlı su an da yer daralıyor 💙👶🏻😉
prensleriminannesii Evinevren sağ üst tarafa dokunduğumda elime bişey geldi şimdi ayağımı bilmiyorum 😀