Anneee3 Arkadaşlar böyle bi şey yaşayan oldumu acaba bilgisi üç saat oldu başlayalı git gide uyuşukluk karıncalanma şiddetleniyor gibi
Aslgly Anneee3 kullandığınız ilaçlarla alakalı olabilir mi. bende bi kaç ilaç kullanıyorum aynı şekilde ayaklarımda oluyor ama normal dendi
zcolak Anneee3 bende de sol elimde baya rahatsız edici oluyordu ödem sinirlere baskı yaptığı iÇin oluyormuş. Tuzu azaltıp suyu çoğalttım kalmadı bir şey şükür .
Semrabor Anneee3 bende hiç olmadı ama doktorum şunlar şunlar olabilir diye sayarken elde uyuşmalar olabilir demişti ama sen yinede sor istersen doktoruna
Suheyla19A Anneee3 ayak uyusmasi vardi tanıdığım birinde oturunca zor kalkiyodu uyusmadan dolayi onda kansizlik çıkmıştı cnm o yuzden doktoruna bi danis sor aklinda kalmasin
guneyasem14 Merhabalar bende bir kaç haftadır uyuşukluk karımcalanma yaşıyorum. Gece özellikle çok şişiyor. Çoğunlukla parmaklarımı hissetmiyorum. Sadece sağ elimde var. 32+6 haftadayız.
Anneee3 guneyasem14 aynı haftalardayız bu haftalarda oluyor demekki normalde 30 haftayım ama ultrason da 32 +4 cıktı