1Tecrubesizannee Yenidoğan bebeğe hangi marka öneririsiniz uygun fiyatli pisik yapmayan biz bebeland kullandik 3 tanesi 15tl bi pakette 40 adet var ama pisik yaptı siz ne kullanıyorsunuz?
Misskokulumm 1Tecrubesizannee canm sok ta komili var 4lü 12.95 çok uygun ben bebeğime onu kullanıyorum alkol vs yok çok memnunum
Slnbsr 1Tecrubesizannee unibaby yeni doğana bak. Ayrıca n11 ve hepsi burada indirim yapıyo N11 de 11 kasımda çok indirim olcakmış. Bez falan da ordan bakabilirsin
Yesim1995 1Tecrubesizannee bütün ıslak mendiller pişık yapabilir ve kimyasal madde içerebilir. Temizleme Pamugu kullan suyla ıslayıp uygula bu kadar . Netten araştırabilirsin en ucuzu diyemem ama en doğalı ve zararsizi
Mervesnck Sleepy natural tercih ettim suan canim daha denemedm ama yorumlar cok guzeldi https://www.hepsiburada.com/sleepy-yenidogan-islak-havlu-3-x-40-yaprak-p-ZYSLE326203?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6818.shop.nelk.supermarket-focus-sku&gclid=EAIaIQobChMIzPjjwqSh5QIVT1XTCh1UzgQZEAQYAiABEgKFlvD_BwE Fiyatida uygun 3x40 yaprak 19.99 canim 🥰
Aysen_10 Molfix kullanıyorum çoklu paket almıştım Hepsiburada'dan, memnunum.Pisik bezi sık sık degistirmemekten kaynaklanıyor diye biliyorum ya da bez kalitesinden.İslak mendili zaten suyla durulayın öyle kullanın diyor uzmanlar,bazen öyle yapıyorum, üşenmezsem...
Sema1991 Unibaby yenidoğan Islak pamuk kullanıyorum çok memnunum ama tabi fiyatı çok uygun değil bide baby me pamuk kullanıyorum üşenmediniz zamanlar ıslatıp pamuk kullanıyorum
CanselMayis Ben unibeby alıcam ama az az ılık suda yıkayıp kutulayıp belli bir süre oyle kullanacagım etrafımdaki herkes yeni dogan bebeklerine o şekilde yaptılar ve bir sorun yaşamadılar bende öyle yapmayı düşünüyorum
Gizemhayal_ CanselMayis ılık su bakteri öldürmez bişey yapmaz kayınvalidem söylediğinde dalga geçtim ama snırım yapanlar var cidden
CanselMayis Ama o mendillerde bir sürü kimyasal yok mu o daha tehlikeli bence ben öyle yapmayi düşünüyorum cünkü yapanlar hüç sorun yaşamadı şimdiye kadar Gizemhayal_
Masalseyhan 1Tecrubesizannee cnm bu molfix in yeni cikan islak mendili var izotonik sulu losyonlu. Kimyasal içermiyor 3’lu paket her paketinde 20 tane var. Ve 15 tl. Babymall dan almistim. Oneririm