Sevalylmz Merhablar 20 +3 gunluk hamileyim ve hergun nar yemek bana iyi geliyor ama bugun biri nar yeme bebeginin yuzu kizariri dedii sizce dogrumu cok kafama takildi ve bugunde canim asiri derecede istiyor yemek bilgisi olan varmi
Ayse_Gul Sevalylmz o zaman benim çocuk domates olarak dünyaya gelicek. Her duyduğunuza inanmayın Allah’ın bileceği birşey
ZAsk Sevalylmz Mevsimi geldi bu yirminci oldu sanırım. Uydurma bunlar tatlım inanma. Canın ne çekerse ye afiyet bal şeker olsun 😉☺️
Gizemmpolatt Sevalylmz ben 37+2 günlük hamileyim sürekli pancar turşusu yiyorum valla gayette halimden memnunum 😂
Musel Sevalylmz nar yemek değilde nar yedikten snra ellerini yıkaman lazım direk yüzüne koluna felan sürmeden kaşıklada yiyebilirsin benm yengem gül kokluyo elini yanağına sürüyo kuzenimin yanağında kırmızı leke var şimdi
Merve5467 Ayse_Gul katılıyorum size bende domatesi fazla tüketirim ve narin kan sulandırıcı özelliğinden dolayi cok tüketilmez baska bi zarari yok bence
Musel Ayse_Gul hahahaha 😂😂 aynen katılıyorum bende aşırı domates yerim hergün ama alakası yok bencede
Sevalylmz Ayse_Gul tabikide allahin bilecegi bisey kimse bilmez bende bilgim olmadiginda sormak istedim
Sevalylmz hazeloguz Merve5467 ZAsk evet uydurma ama sormak istedim icime kurt dustuu anne yuregi sanirim
defne55 ZAsk her meyvenin mevsimi geldiğinde aynı posttan 50 60 tane açılıyor ve bakıyorum hep aynı kişiler cevap veriyor biride ben sıkılmıyoruz da millet olarak sürekli ayni şeyleri sorup aynı şeylere cevap vermekten 😂😂😂😂
Sevalylmz defne55 vallahii ben postlari okuyorum arada ama ben hic denk gelemdim gelsem zaten cvbini aldigim seyi sormam eger sklana arkadaslar varda şimdiden hakkini helâl etsin vakitkeriniz aldigimiz için
online_mom Sevalylmz off sırf burda sölenenler yüzünden dün doktoruma sordum güldü 😂 ye sen afiyet olsun dedi.inanmayın 😂🙈👍
online_mom defne55 haha ben kaynana postu olsa cvp verırdınız yazan butun postlara senı etıketlıcem bundan sonra hazırlıklı ol 😂😂🙈👍🌸
defne55 online_mom onlara ayrı bi deli oluyorum zaten sanki ben habire sağlık postuna cevap vermek zorundayım allah allah belki dedikodu yapmaya ihtiyacım var git doktora sor ne sorcaksan 😁😁 sonra başlarına bisey gelcek de benden bilecekler 😂😂😂