Deletedmom0098 CanselMayis ekmek yiyorsanız bırakın birde hamur işleri ama bunları yemeden alıyorsanız yapacak bişey yok 🙂 sağsağlım dğururuz inşallah
CanselMayis Deletedmom0098 ekmeksizde birşey yiyemiyorum ki ama insallah son Allahım saglıkla gelsin dunyaya
ZehraAlbayrak Deletedmom0098 elbette oyle hic cekincem yok ben 136 kilodan 75e inmis insanim yine basaririm onemli olan bu sureci mutlu saglikli gecirmek 🤗
SalihaHakanetin 26 hafta 4 kilo tabi şekerden dolayı diyet ve yürüyüşle geçiyor arada kacamaklarimda oluyor yani bedellerimiz sağlıklı olsunda hiç önemli değil kilo çok şükür herhalimize 🤲😊🧿
alidenizezgi 40. Haftadayız Cuma hayırlısıyla doğuma gideceğim. 63 le hamile kaldım 13 kilo aldım. 76 yız şuan. Gebelik şekerim olduğundan aylardır kontrollü besleniyorum. Başta çok hızlı kilo aldım son 4 aydır toplasanız 4 kilo almışımdır.
Srgzlabb 33+3 toplamda 15 kilo aldım 🤭 an itibariyle 90 kg oldum 😅 kendimi yürüyen damacana gibi hissediyorum 😂😂😂
Glsm8928 58 kg hamile kaldım🐣 18 haftama kadar 8 kg verdim.22. Haftamdayım 54 kg oldum😬 bebeğim gayet sağlıklı şükür 🙏 mide bulantısı çok yaşadım ondan ama artık alıyorum bakalım 🥰