defne55 Deletedmom0098 valla bende şişim öyle çok bişeyim yok dışardan bakınca ama beni ağırlık bitiriyor 😂
Deletedmom0098 Badevehande böyle rahat olmak çok güzel ya 😂😂 aslında doğru olanı yapıyorsunz doğumunuzu etkilemiyorsa
Deletedmom0098 Minnosizmmm ya işte bünye sanırım hamilelkde bile bünye meselesi 🤦♀️ Almamak daha güzel boşverin 😁
Badevehande Deletedmom0098 önceden spor yaptıgım için etim sıkı öyle görünürde çok almadım canım ama ben sürekli dikkat eden biriydim o yüzden hamileyken kimseyi dinlemedim veririm tanıyorum kendimi😂😂 herkesin aksine ben sezeryan istiyorum normalle ugraşamam😂
Minnosizmmm Deletedmom0098 normalde kilo almaya çok müsaitim ama kızım sanırım anne sen alma ben alırım diyor 😊😂
Deletedmom0098 Badevehande Badevehande doğumdan sonra veririz ya bişey olmaz 😆😆 bende aynı sezeryan istiyorm ama normalden korktuğum için 🤦♀️ Amaliyattanda korkuyorumda mecbur çıkacam bu bebek 😂😂
Yesimeliz Badevehande ben inanmiyorum zaten canim 3-5 kiloya. Bende toplamda 15 kilo aldim 35. Haftamdayim 🥰