Cerenim Kızlar 13+6 günüm bu gün hastaneye ishal ve soğuk algınlığı için gittim doktorum kanımda ve idralim de iltihap var antibiyotik ve buscopan verdi buscopan için hep kötü şeyler yazıyor kullanmasammı ya çok şey yazıyor kafam karıştı😏😔
Skbn01 Cerenim ben hamilelikten önce kullanıyordum iltihabım vardı ama gebelikte kullanıldığını yeni öğrendim,tabiki doktorun daha iyisini bilir o kullan diyorsa takma kafana canim..
Cemreee Cerenim bana agrilarim icin 34.haftada verdi doktorum ama kas gevsetme ozelligi var diye kararsiz kalmıştım eczaci da cok katlanilmayacak bir agriniz yoksa bnce kullanmayin demisti ve bn kullanmadim korktum
Suveydaa Cerenim geçmiş olsun canım, doktorun yazdıysa kullanman gerek zaten buscopan mide ilacı antibiyotik midende istenmeyen etkiler yapabilir bunu önlemek için yazmıştır.
Cerenim Skbn01 ya defalarca dedim kullan bişey olmayacak dedi ama tırsıyorum yaaa antibiyotik zaten mikrobu çözcek içmk gelmiyor içimden
Belindaa Cerenim Canım hamileliğim boyunca kullandım bir zararı olsa doktorun sana iç demezdi kullanılması gerekiyor ki iç demiş.
Cerenim Hnmli ben kullanmadım daha aldım bu gün duruyor ama antibiyotikleri kullandım buscopana cesaret edemiyorum😏
Cerenim Hnmli buscopanımı agrıların için kullanıyorsun? Ama benim agrım yok sadece öksürük ve kan idrarda mikrop var üst solunumdan 1 haftadır yatıyorum bu gün cırcır çok olumca gittim yoksa gitmicektim agrım yok içmiyim buscopanı diyorum
Hnmli Cerenim evet doktorum onun için verdi iki ğç dozdan bişey olmaz iç dedi ki zaten zararlı olsa asla yazmazlar
Cerenim Cemreee aynen agrın yok sızım yok gereksiz yere kullanmıycam cmt tekrar tahlil yapcak sonuçlara göre bakcam ama agrım yok o yüzden gereksiz bence
Cerenim Suveydaa saol canm ama migde koruyucu diye geçmiyor ki agrı kesici olarak geçiyor googleda çok araştırdım rahmi açıyormuş acaba doğrumu genelde 32. Haftadan sonra gebelere veriliyormuş😏😏 kafam çok karıştı
Suveydaa Cerenim valla canım hamilelerde kullanımını bilmiyorum ama normal hastalarda buscopan ulcran metpamid gibi ilaçlar mide koruyucu, bulantı giderici olarak kullanılıyor. Hatta benim buscopana alerjim var, görme bozuklukları yapıyor bende
Mucizebebegim3 Cerenim Soktorlar genelde agri kesjci olaeak parol veriolar sana kadindogumcun mh yazdi bunu
Mucizebebegim3 Suveydaa Canim buscopan mide koruyucu degil ozellikle adet doneminde kullanilan bir agri kesici.Agriyi kestigi gbi kanal yollarinida aciyor.Adetin rahat gitmesini sagliyor.Hamilelikde kullanimi risk bence
Mucizebebegim3 Cerenim Ama buscopan kanallari genisletiyor ki ozelleikle adet kanaman guzel gelsin diye veriliyor neden yazmis tuhaf geldi
Suveydaa Mucizebebegim3 kuzum o etkisini bilmiyorum, biz seneler önce acilde gelen hastalara mide koruyucu olarak kullanıyoduk buscopanı.
gamzosgamzos Ben kullandim bobrek buyumem vardi gunde 3 defa hemde çok şükür Rabbime bir sıkıntı olmadı doktorunuz zaten bebise zarar vericek birsey yazmaz gecmis olsun
Asli_1 Cerenim canım bnce kullan bnimde dördüncü ayımda dişim ağrmştı dayanılmicak dereceye geldim dişçinin yazdığı aguamentin antibiyotikti kendi doktoruma sordum izin verdi bnce bazı hastalıklar bebeğimize ilaçlardan fazla zarar verebilir enfeksiyona yol açmadan temizlemek mantıklı geldi
Cerenim Asli_1 ewet ama iltihaplar için antibiyotik kullanıyorum ona hayır demedim buscopanlık bişeyim yok ama agrımda yok sadece kuru bir öksürük kaldı digerlerinide antibiyotik halledicek inşallah🙏