Domatesim Kızlar şimdi ben 8 Ekim'de kontrole gittim 15 gün sonra gel dedi dr yani ayın 22 Ekim de oluyor fakat doktorum o hafta full yok 28inde var ve bu hafta 18 Ekim'de var 18 Ekim'de gitsem erken mi olur yada 28 inde gitsem geçmi olur yoksaaa farklı bir Dr ye mi görünmelim 34 haftalık olduk bu arada
Selufkaa Domatesim canım biraz o senin rahatlığınla alakalı. Bekleyebilirsen 28 inde git derim ama ben dayanamazdım başka bir doktora görünürdüm.
Berdogan Bence ne geç olur ne de erken olur dr una sor öyle git hamileliğin nasıl ilerliyor o daha iyi cevap verir.
Domatesim Berdogan Dr um sabit bir Dr değil başka şehirden annemin yanına geldim bı Dr kabul etmedi bu Dr ye de yeni ilk gidiyorum 2.ye de gitmek istedim Dr yok ve ultrason da da 2 hafta önde görünuyor.
Domatesim Sghslove Ay bende dayanamıyorum zaten asla kilosunu ve boyunu ögrenemiyorum o kadar Dr a gittim ama hiç biri kilo söylemedi herşey güzel normal dediler hep 🙃
Domatesim Sghslove soruyorum ama iyi kilosu falan diyo en son 26 hafta da 1 kilo olduğunu ôgrendim sonra hıc öğrenemedim 😆
Sghslove Domatesim niye söylemiyor ki 😀 şaşırdım doğrusu bizimki her gittiğimde ultrasondan kağıt çıkarıp veriyor orada bile yazıyor
Domatesim Sghslove 🤔 bende o da yazmıyor ya sadece haftam yazıyor görüntüde bebekte yok zaten kemik ölçümü fotosu var 😕
Sghslove Domatesim anladım canım bir daha gittiğinde ısrarla soruver merak ediyorum de söylemeden gitmem de ☺️
YesiMert Kızlar tecrubenize dayanarak soruyorum. Her kontrolde ultrason fotografi aldiniz mi. Devlet hastanesi de veriyo mu acaba?