sevgitekes defne55 niye ki alınıyor aslında en fazla yarım saat sürüyor kısa tüy olunca 😄 kuaföre gidemem çekiniyorum
yagmur_annesi sevgitekes 7. Aya kadar yaptim da simdi yapamiyorum gobekten baska bisiy gormuyorum 😀😀😀
sevgitekes yagmur_annesi hicbirsey kalmıyor ayna karşısında yapınca benim göbek de top gibi yandan görebiliyorum biraz 😁
mnli yagmur_annesi çatı muaynesi yapacağını söyledi mi ben de ertelemeye çalışıyorum ağdaya gitmeyi haftam ilerlesin diye doktor kontrolüm cuma pat diye çatına bakacağım derse hazır değilim diyip ertesi gün hazırlanıp gitmeyi düşünüyorum
yagmur_annesi mnli evt aynı senin durumundayım söylemedi sormadim.ama genelde 37 38 de yapilir ya riskede atmak istemiyirum kendimi o sekilde gidersem çok utanırım
mnli yagmur_annesi 37 de yaptırınca da 40 a gene çıkcak ben de çok kararsızım en çok hamilelikte dedim keşke erkek olsaydım 😂
Caydemir yagmur_annesi bence doktorunu arayıp sor çatı muayenesi yapacak mısınız diye. Ben de jiletle temizlenip gittim önceki kontrole boşuna eziyet çekmişim çatı muayenesi yapmadı
yagmur_annesi Caydemir yo agdami yaptirdim az evvel doktordan geldim cati muayenesi yapti ohh rahatladim temiz temiz oldu cati muayenem😁😁😁😁