Burcu77 merhabalar 🌸 33 haftaligiz 7. aya girdigimden beridir hafif ve kisa süreli adet agrisi oluyor yalanci sanci mi oluyor bunlar acaba korkulcak bisey degildir dimi ? aranızda yasayan var mı??
Burcu00 Burcu77 ben de 33 haftalığım ben de de oluyor adet sancıları gibi ağrı düzenli ağrı olmadığı sürece sıkıntı yoktur heralde ama sen yine doktoruna sor yarın randevum var sorucam doktoruma
Burcu77 Burcu00 bende hafta sonu gidicem ama kendi doktorum yokmus bi hafta daha beklemek istemiyorum kendi doktoruma gitmek için ogrenince yazarmisin merak icindeyim 🙂
Shr68_ Canım yinede bi doktora görün bende de oluyordu doktorum rahminin açılması için son 1 cm ‘in kalmış dedi hastanede yatıyorum 1 haftadır birde buna ek olarak çok kaşınıyordum ben
Burcu77 Shr68_ 1 cm aciklik mi olucakmis yani yanlis mi anladim 🙄 bu hafta sonu gidicem de gidene kadar cok kafami kurcaliyordu sizlere danışmak istedim Allah sifa versin sanada kuzum saglikla alin kucaginiza insallah🤲🏻
Shr68_ Burcu77 evet canım eğer bi kaç gün daha gitmeseydim rahmim açılmaya başlayacakmış ama tabi belki sende farklıdır 😍❤️
Hafiz34 Burcu77 tabiki olacak canim artik doguma az bir zman kaldi onlarin hepsi normal gebe okulunda da dediler duzenli 10dk bir oluyirsa ozmn dogum demek yani
Burcu77 Hafiz34 oyle duzenli degil kuzum gunde 4 5 kere oluyor tesekkur ederim bilgilendirdigin icin❤❤
Burcu77 Shr68_ anladim canim Allah korumuş bende kasinti falan yok sadece hafif agri var bakalim ogrenicez bizde tesekkur ederim🌸❤❤