Ozgeozata Bebeğimin kıyafetlerini sabun tozu ile yıkadım ama sıvı deterjan ile yıkayanlar da var hatta yumuşatıcı kullananlar var siz neler yaptınız
1PrensAnnesi Ozgeozata hacı şakirin sabun tozu işe yıkadım o kadar yumuşak olduki yumuşatıcıya hiç gerek yok bence
Ozgeozata 1PrensAnnesi bende hacışakir sabun tozu aldım çokta güzel kokusu var bebek 👶🏻 gibi hemde yumuşacık oldular
Ozgeozata 1PrensAnnesi bende hacışakir sabun tozu aldım çokta güzel kokusu var bebek 👶🏻 gibi hemde yumuşacık oldular
Ozlenenclk [bilinmeyen] kokusu gitmiyoda baby&me nin fiyatıda çok uygun unı babyden falan ben beğendim ilk kızımda dalin kullanmıştım bu daha güzel
-silinmis110- Ozgeozata haci Şakirin sabun tozunu ben bulamadim siz nerden aliyorsunuz acaba ben afyonda oturuyorum
Sibel [bilinmeyen] merhabalar hangı konunun başlığını cevabını açsam sizin muhakkak bır cevabınız yorumunuz var galıba siz anne Olarak doğmuşsunuz herkese cevap verıyorsunuz☺☺☺
Yaseminyhyh Dalinin sivi deterjani ve yumusaticisiyla yikadim hic ole agir bi kokusu yok cokta memnun kaldim tavsye ederim