Kadert Selam kızlar pizza yedim şarküteri ürünü olark sucuk vardı .çok önerilmiyorya sizce bi sorn olurmu tekrar test yaptırayımm mı çok pişman oldumm
birtutammutluluk Kadert Abartmadığınız sürece ve sucuklar pişmiş olduğu sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum. (Bende yedim) Benim arkadaşım 3 ayı dolduktan sonra çiğ salam sosis bile yedi. Yurt dışında yaşıyor doktoru 3. Aydan sonra yasaklamamış. Bebeği taş gibi 👌
ulkukrts Kadert abartılacak birşey değil hamileliğim boyunca salam sosis sucuk pizza hamburger herşeyi yedim çok şükür bir problem yaratmadı
Kadert birtutammutluluk pizzada tek taraflı pişiyorya oyuzden içim rahat etmedi pişman oldmm soraym dedim sağoln
birtutammutluluk Kadert valla bendekide öyleydi bende pişman olmuştum ama bişey olmadı çok şükür. Fazla yememiştim ama 4-5 tane bişeydi heralde
Kadert ulkukrts yaa bende tam bi fazt food insanıyım ama hamile kalalı yemiyorum çok canım istiyor ama bişey olur diye malesef tutuyordum kendimi ama buğün tutamadım🤣
seymakumatarnsf Kadert Gebeliğimden beri o kadar çok pizza yedim ki. Her testim normal çıktı. İçin rahat olsun☺️🙏🏻
Genc_anne_adayi Yok ya o kadar da abartmayn. Ben hep yiyorum çiğ yemeyin diyorlar dikkat ederek yerseniz bişey olmaz
canimoglum53 Kadert ohooo ben neler yedim pizza hamburger doner neler neler :) Allahin izniyle birsey olmaz tabi ki tedbirli olmaliyiz ama insan bazen karsi koyamiyor🙈🙈