Prettymomy Kızlar biliyorum hiçbirimiz doktor değiliz lakin doktorumla görüşene kadar bişeyler duymaya ihtiyacım var... elbette en doğru şeyi o söyleyecektir, randevuma iki gün var. Ben tam idrar testi verdim. Lökosit: 150 Lökosit Esteraz: +++ Olarak görünüyor ve yanında bir referans aralığı yok... doktoru ile daha önce göreşen biri varsa bilgisini aktabilir mi? Şimdiden teşekkürler
ozguk Prettymomy yüksek canım acil antibiyotik başlanması lazım 102 de çok ağrım oldu inşallah yoktur senin
Elininanasi Prettymomy benim 13-15 cikar en asagisi Doktor fazla der.seninki cok cikmis.doktorla konus tedavi al Ben kasinmadan öluyordum resmen.doģurdum yine kasinmalar bikdim artik.bi turlu enfeksion uzaklasmiyor benden
Prettymomy Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. Hiçbirbekirtim yok bu yüzden korkacak bişey yokmuş, kültür istedi ona göre bakıcak. İçim rahatladı konusunca sağolun
Seyda- Prettymomy çok yüksek nasıl ilaç falan vermedi mi ben 8 9 ile ilaç kullandım panik yaptım serum taktırdım
Prettymomy Seyda- hayır kültür sonucuna göre başlayacakmış. Yanma yok, kaşınma yok, sık idrara çıkma yok... sanırım bunlar etkili oldu. Gebelerde yaygınmış baya zaten bu durum