Nur178178 Guguk ahahah şimdi gördüm simoş o kadın buranın popisi hiç görmedin mi kiloya takmış manavdan alıyor sanki keşke öyle olsa belki kasaptan da beyin alırdı kendine 😂
Nur178178 Guguk evi bilmiyorum da kalbi triplex olanlar asla çarpılmaz o sana öyle dediği için kendi çarpılır ⚡️😅
Guguk Nur178178 ilk kez gördüm demek takıntılı 😂 valla şaka gibi tam Pazar’dan domates alır gibi bakıyor olaya 2.800 de 3 olsa iyiydi diyo sipariş veriyor sanki tövbe 😂 Yehhuuu yalnız kalıcaksııın
Guguk Nur178178 tövbe estağfr. Bana dua et bebişim antibiyotik çok ağır geliyor mide bağırsak sorunum da daha kötü oluyor dayanamıyorum ama bir kaç gün içiyim de inş gitsin şu enfeksiyon bir de 7 günlük üstüne 2 günlük daha :( kimse yok ateş basıyor ağzım zehir yemek yok yokkkk 😂 komşu ol banaaa
Guguk Nur178178 hissediyorum atılacam buralardan ama napim sinirimle oynuyor beyinsiz kadın, ruh hastası resmen ☠️ aklı ne ki Türkçesi ne olsun.
Guguk Nur178178 kız Nur burası bizim şeker postu değilmiş bende ora diye rahat rahat yazıyorum ahahahaj 😂
Nur178178 Guguk ayy zordur rabbim şifa versin hemencecik at enfeksiyonu dualarımdasın zaten kendime ettikçe sizin isminlerinizi de geçiriyorum 🙏🏻
CansuDRY Serap_23 Benim sağ bacağımda kocaman pembe bir doğum lekem var. Biz Ispartalıyız ve annem hep gül toplarken bacağımı kaşımışım ondan oldu, der. Halbuki ben biliyorum ki doğum lekem damarsal bir kusur.🤷🏻♀️
Ultraslan40 Guguk EAK yani kızlar böyle ciddi bir konuda bile dalga geçiyorsunuz pes doğrusu. Gül bu Gül! Tabii ki leke olur benim amcamın dayısının eltisinin kızı da hamileyken Gül koklamış koluna değmiş bebeğin kolunda da kanayan Gül şeklinde leke olmuş nasıl inanmazsınız...
Ultraslan40 EAK daha iyiyim canım benim siz ne yapıyorsunuz sinsi sinsi takip ettim azıcıkta gülüverdim 🙈😅😅😘
EAK Ultraslan40 Bişi sorcam yoksa lekenin altında da kanın damladığı çatlak bi kadeh lekesi mi varmış ve canım anam ya da neden ben mi yazıyormuş
Ultraslan40 EAK o canım anam yazısını da yoruma etiketleyecektim daha sonra midem kaldırmayıp yazmamıştım... ya da ‘sebep’ yazıyorda olabilir