Fdle Arkadaşlar kafama takılan birşey var bugün kontrolüm vardı çok şükür bebegim sağlıklı 663 gram 30 cm olmuş 23+6yım ama benim anlamadığım karın çevresi 24+4 çıkıyor kafa ölçüsü şakaklar vs 23+2 çıkıyor bunlar ne anlama geliyor bebeğimin vücudu uyumsuz mu 🙄😔
Deletedmom2224 Fdle ölçüm farklılıkları normal merak etmeyin herkeste öyle ya geri ya ileri . Siz son adet tarihinizi baz alacaksınız her zaman 😊
Fdle Deletedmom2224 son adet tarihimle karın ölçüsü uyumlu ama ilk haftalar bana geç döllenme demişlerdi yavas yavas tam haftasına mı geliyor acaba
Deletedmom2224 Fdle sanmıyorum her zaman farkliliklar çıkar karın ve baş ölçülerinde normal yani merak etmeyin sizin için önemli olan bacak ölçümü alınan hafta 😊
Fdle Deletedmom2224 peki kilosu nasıl kusura bakma lütfen ilk gebeliğim hiç bir bilgim yok o yuzden çok merak ediyorum doktor güzel herşey uyumlu dedi ama nedense aklıma takıldı yine de
Fdle Deletedmom2224 Allah razı olsun canım amin inşallah çok teşekkür ederim cümlemizin evladı inşallah 🙏🙏😊