Aysegul_aslnby2008 Karnım tok canım birşey istemiyor ama sofradan kalktığım an miğde kazıntım oluyor 3 gündür çıldırmak üzereyim çok tuhaf bir durum yaşatan var mı ? Bu arada 9+5 oldum
Nur-11 Aysegul_aslnby2008 benimde aynı olmaya başladı midem kazıyor aç hissediyorum bu yüzden ağzımda tuhaf bi sulanma oluyo midem kazındıgı için
KucukAnne538 Aysegul_aslnby2008 Biz de 9+5'iz maalesef ki aynı durum bende de var resmen doydugumu hissetmiyorum
ZAsk Aysegul_aslnby2008 Bence psikolojik. Sonuçta içimizde büyüyen bir bebek var ve sanki o açmış gibi geliyor. ☺️
Aysegul_aslnby2008 KucukAnne538 çok sinir bozucu yedikten 5 dakika sonra olmaya başlıyor ve karnım tok birşey canım istemiyor ama anında miğdem kazınıyor 😖
KucukAnne538 Aysegul_aslnby2008 bi çözüm bulursanız mutlaka bilmek isterim canımm durumlar vahim yoksa yiye yiye balon gibi olacağım şimdiden ☺️🙏
Selinsu Bencede psikolojik ya benimde bazen her dakika biseyler yiyesim geliyo salatalik tuzlayip yiyorum napim😄
Tgb2310 Bende 8+5 3gündür aynı sorun bende de var çareyi az yemek de buldm gb az az sık yiyorm bide ben ikiz gebeyim heralde ondan demiştim ama görüyorm ki normallerdede var