Sumeyye5821 Nasippp teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah isteyen herkese nasip etsin mevlam💕
birtutammutluluk Sumeyye5821 Beni anlatıyorsunuz 😁 bizde sizin gibi görücü usulü ve annemin duaları ile karşıma böyle biri çıktı 🤲🏻 Amin inşallah rabbim bütün yuvalara huzur mutluluk versin 💖
Sumeyye5821 birtutammutluluk Ya çoğu şeyimiz aynı maşallah ya bi şaşırdım ilk ama tevafukları seviyorum ve inanıyorum işte 💕😍
Nuraslanklc Sumeyye5821 gözünüz aydın çok geçmiş olsun🥰🥰 nerede doğum yaptın anlattığın kadarıyla hastanede çok iyiymiş ve soğuk kanlılığını takdir ettim rabbim cümlemize böyle kolay doğumlar nasip etsin hayırlı olsun tekrar❤️
Sumeyye5821 Nuraslanklc teşekkür ederim Allah razı olsun darısı başınıza İstanbul özel çamlıca erdem hastanesinde yaptım doğumu.
AysenurYahya Maşaallah Rabbim hayırlı etsin yavrunuzu. 21 haftalığız biz. Bazen bakıyorum dogum hikayelerine ama şimdiden korkutmayayim kendimi diyip kapatiyorum. Başlığınız dikkatimi çekti, bi çırpıda okuyuverdim 😊 Okurken gozlerimden damlalar aktı, bakıyorum şimdi yalnız değilmişim😅 Biz de sağlıcakla alırız kucağımıza bebegimizi insaallah. Adıyla büyüsün inşaallah Ömer Hamza 💙
Sumeyye5821 AysenurYahya çok teşekkür ederiz Allah razı olsun Rabbim sizlere de hayırlısıyla nasip etsin inşallah 💕
meyto_06 Sumeyye5821 Arkadasım hayırlı olsun. Musmutlu büyüt bebegini. Merak ettiğim çatı muayenesi yaptırmiş miydin? Yaptırdıysan acı oldu mu?
Sumeyye5821 meyto_06 evet yaptırdım acı olmuyo o an onu düşünmüyosun ki zaten bakmadan açılma vs anlaşılmıyor ben 37.haftamda olmuştum çatı muayenesi o zaman da hiç acımamıştı
Kubraacar07 Sumeyye5821 açiklığıniz varmi diye bakıldığinda cok aciyormu dogumun en zor yani ne bu arada Rabbim sağlik mutlulukla bebeğinizi büýitmeyi nasip etsin inşallah darisi başimiza Benim 2 gün kaldi 40 haftamin dolmasina paşam dahada gelmekte niyeti yok
ilminur_ufuk Sumeyye5821 ay gözlerim dolu dolu okudum inanin ki🙏Rabbim evladına uzun ömürler versin sana ve eşine ömür boyu mutluluk versin☺️
Dilaemrh Sumeyye5821 Sağlıkla analı babalı büyüsün minik erkek😊 Allah hepimizi sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah🤲
Mutlulu Sumeyye5821 canım çok güzel anlatmışsın an an yaşadım sanki Rabbim sağlık sıhhat versin mutluluğunuzu daim etsin inşallah 🙏🙏
Musal Sumeyye5821 dikişleri hissetim demişsin ya acısını hissetim mi nasıl bi acı benim en çok korktuğum şey kesik ve dikim 😔
hilalyavuz Sumeyye5821 öyle güzel anlatmışsın ki her detayına kadar, sanki o an ben de yaşadım hikayenin içimde buldum kendimi ve okurken gözlerim doldu 😢😍 sağlıkla büyüt inşallah bebeğini, eşinle sevginiz aşkınız daim olsun 🤲🏻💙