Beybitooo Kelebek7 benim ilk gebeliğimde 27 haftalıkken Doğum yaptım ama ciğerleri gelişmemişti maalesef
Gul_52 Kelebek7 34+5 haftalık doğum yaptım yoğun kanamayla hastaneye kaldırıldım acil sezeryana alındım bebek solunumsuz doğdu bir hafta kuvöz de kaldı simdi gayet iyiyiz Allah'a çok şükür 18 günlük olduk bile
Prensimi-bekliyorum Kelebek7 Ben her an yapabilirim. 32+3 deyim doktorum her an olabilir dedi Doğum. Ciğer geliştirici iğne vuruldum önlem için. Korkuyorum açıkçası 🤔
Nzlkca Efuchama bende 34. Haftada zorunlu sezaryen olacağım. Bebeğiniz kaç kilo doğdu? Küvezde kaldı mı? Nasıl bir süreç geçirdiniz?
Beybitooo Kelebek7 yaşamadı. suan tekrar hamileyim progestana başladık 6. Haftadan itibaren ve Doğuma kadar da devam edicem
Kbrbydkk Essraanil normal doğum oldu canım zaten rahim ağzı yetmezliği yüzünden 6 cm acilma vardı gittiğimizde.
Efuchama Nzlkca ben acil sezaryen oldum ama bebeğim tersti doğum başlamıştı bu yüzden oldum ama bwnim tecrübem kötü o yüzden pek yazmak istemiyorum sadece korkma küveze alırlar biraz takviyeler ve detaylı incelemeler için inşallah sağlıkla kucağına alırsın