Ayzem_25 Tubaaa-91 Zafer beyi çok duydum ama bayan tercih sebebiyle bakmadım bende oraya . Sağlıkla evladını kucağına alırsın inşallah 🤲🏻😊
Zynpaltnds Tubaaa-91 hayat hastanesine gidiyorum bende ikili tarama testini ne kadar yaptırdınız acaba
Ayzem_25 Zynpaltnds ben ikili tarama testi için normalde 83 TL ama sendika indirimi uygulandı 70 TL ödedik 2-3 gün sonra da çıktı sonucu
Tubaaa-91 Zynpaltnds tatlım ben Bandırma da oturuyorum bütün testlerim royal hastanesinde oluyor sadece ultrason cihazı yetersiz olduğu için Bursa’ya yönlendirildim. Onda da sonomara gittik ikili testim Bandırma da oldu kendi doktorum yaptı
Betbetibet Ben İstanbul’da Prof. Dr. Recep Has’a gittim muayene ücreti 850 tl özellikle sorunlu gebelik yaşayanların sıklıkla gittiği bir doktor ben sadece ikili testi yaptırdığım için iyi bir doktorun görmesini istedim eğer sorunlu gebeliğiniz varsa yaşınız ileriyse bir risk taşıyosanız kesinlikte Recep hocaya gitmelisiniz genellikle bütün kadın doğumcular da tanır
Zynpaltnds Ayzem_25 ben çok fazla ödedim ya bende yüzde 25 indirim almama rağmen muayene 115 ikili tarama 130 ödedim ultrasonla baktılar kan ve idrar testi aldılar normalde 182 tlmis
Meeerveunal Çamlıca medipol hastanesinde perinatoloji uzmanı yapıyo detaylı ultrasonu tavsiye ederim çok güzel yüzlü ilgili bi hanım 500 civarıydı 2 ay önce yaptırdığımda
Smraozn12 esrabusra92 mersin cnm üniversite hast. Özele gidiyorm ama orda yapılmadığı için doktorum üniversitedeki bitane prof dr önerdi ona gttim
Sirin96 Haftaya randevum var medipol çamlıca hastanesinde perinatolog yapıyor 490 lira 100 lirada muayene Seedosss