Deletedmom0810 bulut955 çocuğun ilerki hayatını göz önünde bulundurmak lazım bence çok basit bi de saçma geliyor bana direkt olarak dalga geçilecek bi isim ve bu çocuk illaki okul hayatına iş hayatına atılacak 🤔
Deletedmom0810 Adasel biz de aslında eşimle Ada ismini sevdik yanına ikinci olarak arıyoruz 🦋 ve ismi Ada olan ne kadar tanıdığım olduysa hepsi güzellik abidesi gibi 🙈
Adasel Deletedmom0810 Allahım hepimizin yavrularına güzel kaderler yazsın ama Ada isminden midir nedir benim kızım da balkaymak 😍
Deletedmom0810 zynponrzrlu çok güzel isimler Adayı biz de seçtik gibi ikinci isme karar veremedik 🦋🙏🏻
Deletedmom0810 Mhtp41 Asya çok güzel Mira çok koyulmaya başlandı ama Asya çok duymuyorum daha hoş olur bence 🙏🏻🦋
Deletedmom0810 Zynpaltnds Elisa, Alisa ismimin değiştirilmiş versiyonu o yüzden sinir oluyorum orjinali Alisa çünkü ve o ismi eşim yüzünden koyamıyorum içimde kaldı 😂
Didi6 Zynpaltnds Elisa ismini iyi araştır canım... http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/elisa-isminin-gercek-anlam-ne.html?m=1
AysenurYahya Zynpsft Çok seviyorum Leyla ismini. Gece demek anlami, biliyorsunuzdur. Bir de onun çoğul hali var: "Leyal". Bebeğim kız olsaydı kesinlikle bu ismi koyardım. Sağlıkla gelsin Leyla'nız 💕
Zynpaltnds Deletedmom0810 elisa ismi elisten geliyor canım biz çok araştırdık aslında ismin orjinal hali elis türetilmiş
hilalyavuz aysenurr96 yukarda yazdığım yorumu okursanız eğer ☺️ Çok güzel bir isim Afra , bence seviyorsanız istiyorsanız vazgeçmeyin kulak asmayın insanlar her şeyi konuşur . Zeynep ismi de çok güzel bu arada, Zeynep Afra da gayet hoş duruyor ☺️
Hzr_7714 hilalyavuz Evet herkes bana zeynep afra olsun diyor kulaga hos geliyor demekki ama benim kayinvalidemler tek isimci gidip sadece zeynebi kullanirlar afrayi demezler sulalecek 😄 O sebeple yanindaki isimde icime sinen birsey olsun istiyorumki kizmayayim onlara
Bnr Dmce benim de ikiz kuzularım olacak nasip olur ise Afra ve Duha koyacağız ama herkes tepki gösteriyor telaffuzu zor DİE inşallah etkilenmeyiz :) bence güzel
Dmce Bnr yaaa yeminle ilk baslarda duha ismini o kadar cok istedimki afra hala duha kadar icime sinmedi esinizle karar verdiyseniz kimseyi dinlemeyin cok guzel isimler ben esime kabul ettirememistim
SbnmTlg Mhtp41 Yeğenimin adı Asya Mira ☺️ Mira’yı ben koymuştum ona keşke koymasaydım şimdi kendi kızıma koyardım 😄 bulamıyorum bende isim :)