Sghslove Belim acıyor ve bacağıma vuruyor sızlama şeklinde. 32 haftalık olduk bugün. Ağrılarla başım belada. Magnezyum kullanıyordum dün gittiğim Prof kullanma dedi diye dün içmedim acaba ondan mı arttı ağrım ? 😒
pyymamm Sghslove bende magnezyuma yeni basladım bir haftadır içsemde yine var kuyruk sokumumda sıZlama
damlac Sghslove valla ben de bugün aynı soruyu sordum belimin sağ tarafında bir ağrı var ve aynı şekilde sağ bacağıma vuruyor sızlatıyor. Ben daha 7+5 deyim. İnsan endişeleniyor. Ben de şurada bekleyeyim belki bir bilgisi olan vardır
Guguk Sghslove kalsiyum daha iyi geliyo kemik eklem ağrılarına sızı olduğuna göre kemikten sızı olabilir bi de onu sorun
Sghslove pyymamm ne yapacağımı bilemedim bende öylece uzanıyorum valla bir gün içip bir gün içmesem mi dozu mu azaltsam diyorum kime güvensem bilemedim ama ağrılarım var kimisi faydası yok magnezyum takviyesinin diyor
damlac Sghslove 32 hafta olmuş sizin şükür az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Bana o haftalar çok uzak görünüyor ya zaman hiç geçmiyor 😤
Sghslove damlac bende öyle diye diye bu günlere geldim çok şükür canım ama hala geçmiyor zaman ☺️🙏🏻 amin inşallah hepimiz sağlıkla doğurup büyütelim 💕
Sahika3 Ben de aynı durumdayım, bel ağrısı gibi değil tutulma gibi acıyor bacağıma da vuruyor, dr magnezyuma başlattı ama düzenli kullanamadığım için faydasını göremedim. Daha 18 haftalığım💆🏻♀️
ikraaa Aynı durum bendede var. Yatsam yatamiyorm dönsem ayrı dert. Ayağımı bi gerginlestiriyim anında krap giriyoooo😣 dogursak ya artikkkk
Sghslove Guguk teşekkürler sorucam 😊 bacaklarım filan felaket sızlıyor çünkü. Aslında çok fazla kaşar peyniri yiyorum süt içiyorum ama
Guni92 Magnezyumun zararı yok bende kullanıyorum. 18+5 teyim benim rahmimde kasılmalarım var o yüzden kullanıyorum. Bazı magnezyumların tadı kötü ben başka bir muadilini kullanıyorum. Benimde bacağımda ağrı oluyor özellikle temizlik yaptıktan sonra sağ bacağımın üstüne basamıyorum onun ağrısına etki etmiyor magnezyum sadece kasılmalar için fayda ediyor ve gebelikte bel ağrısı normal oda bacağa vuruyordur