Ozgeszr Hanımlar 31 haftalık hamileyim arada göbek deliğinin sağ tarfında şiddetli agrı hissediyorum nedeni ne olabilir bilgisi olan yada benimde aynı sorunu yaşıyan varmı
yigitmom_ 33+5 haftalik gebeyim 3 gundur gobegim iceri göçmüş gibi ve yumusamis neden böyle olfu anlamadim
Sema1991 Merhaba bende 31+5 hamileyim benimde göbek fıtığım var yani olması gerekenden dışarıda ve sertti göbek deliğim fakat son bi kaç gündür yumuşadı be içeri göçtü hafifte ağrım var göbeğimde 🤦🏻♀️
Orhilo Bende de aynı şey oluyor hatta 1 ay önce böyle agrı tekrar yaşadım göbeğimin sağ tarafında agrı oluyordu doktoruma sordum bebek büyüdüğü için bağların genişliyor dedi hızlı hareket etmememi ve dinlenmemi söyledi 2 3 gün sonra geçiyor 😊
Ozgeszr Orhilo bende temizlik yaptıgımda ve yorgun oldugum zamanlarda agrım oluyor demekki yorulmaktan oluyor yatıp dinlenince geçiyordu
Elayagmur Bende 33 de olmuştu sadece yatınca rahatlıyordu. Hiç geçmicek sandım ama bi kaç hafta sonra geçti elhamdülillah
yigitmom_ Ozgeszr gobek fıtığı gibi şişmişti 3 gündür boyle olunca şaşırdım insaAllah iyidir bebisler benimde poposu ve başının oldugu yer cok sert
Sema1991 Ozgeszr yarın doktora gideceğim bakalım soracağım göbeğim niye yumuşadı diye ve ağrı olduğunu belkide iyice büyüdüğü içindir 🙄