Aliss_36 Kızlar bugün 13+2 yiz. Kontrolümüz vardı doktor oğlum olacağını söyledi bizzat bamyasını da gösterdi 🤭 rus çin takviminede inanmayın bence. Ben hepsini yaptım tuz attılar üstüme onu bile yaptım kese şekline göre de yorumlattım sağdaysa kız diyenler de oldu ama benim minik oğluşum bütün tezleri çürüttü çok şükür 🙏
Hilaliko Aliss_36 bence de onlar bıraz hurafe dıye düşünüyorum ya tebrık ederım ılerının kayınvalıdesı olucaz desene 😄 rabbım hayırla saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Mstfaslhn1234 Aliss_36 Allah analı babalı büyütsün benim de oğlum olucak inşallah vende 18+6 günlük ken öğrendim
simgeninannesi Aliss_36 Hayırlı olsun ☺ Şu rus çin takvimi mevzusu nedir ki, ben hiç bilmiyorum onu, nerden bakılıyor?
Aliss_36 Hilaliko amiiin çok erkek istiyodum Rabbim gönlüme göre verdi şimdi de isim derdi ne düştüm ikinci adı cihangir ama ilk adı ne olsa
Hilaliko Aliss_36 evet geldık en zor kısma ben Mehmet Asaf koyucam Allahın ıznıyle sanada kolay gelsın 😍
Merryyyy Hayrli olsun🤗 bizim doktorumuz 16 haftadan once soylemem dedi sizinki neguzel paylasmis saglikla kucaginiza alin insallah bizimde ogrenmeye 3 hafta var💕
Aliss_36 Merryyyy Doktorum söylemeseydi bile oğkum5direk bacaklarını ayırıp gösterdi ben bile anladım 😄
Hayalet Aliss_36 Rus takvimine göre de kan yenilemesinide yaptılar mı acaba size ? Ondada mı yanlış çıktı sizce ?
Aliss_36 Hayalet gebeliği ilk öğrendiğinizde içinize doğan his tek gerçek bence ilk gün oğlum olur diyodum çok şükür oluyo. Rabbim isteyene istediğini versinn