Seydtrker Rabiay ben hamilelik sürecimi hem devlete hem özele giderek geçirmeye karar verdim ama doğum devlette düşünüyorum artık hem dediğiniz gibi doğumhaneler yeni şehir hastanesininde Yunus Emre’nin de hiç farketmez...
FatmaNur1883 Seydtrker sehir hastanesinde felan ebeler hiç iyi değil diyolar bende güvenemedim bide erkek almıyorlar o dusunduruyo aslında beni
FatmaNur1883 Seydtrker dilek hanıma da gittim ilgisi felan çok iyi çok beğendim ama murat senol bana daha tecrübeli gibi geliyo ya ama dilek ulusoy da aklımda var değiştirsem diye düşünmüyo değilim
Seydtrker FatmaNur1883 ben sevdim Dilek hanımı gayet ilgili ve ne sorduysam açık açık anlattı memnun kaldım👍🏻
Melyus1234 FatmaNur1883 ben gebe okuluna gittim şehir hastanesinde yanında eşiniz olur isterseniz dedi ebe yeni uygulanmaya başlamış
Bayanhamile Melyus1234 gebe okuluna kac haftalik hamileleri aliyorlar canim 17 haftalik hamileyim ben de gitmek istiyorum
Cigdemlii Eskişehir’de Dr Kemal Hükmen vardı kızımda gidiyordum yıllar evvel sanırım hala hizmet veriyordur. Giden var mı ?
Filiz42 Şehir hastanesinde ıyı ebeye denk gelinmesi lazım galiba, ben ilk dogumumu eski devlette yaptım tek odada sancı cektım ben tam geldiğimde cok aksı bı ebe vardı kucucuk boyu vardı doguranlara bagırıp duruyordu sınır olmuştum, ama ben gelince vardiya degısıklıgı olup Baska bı ebe gelmıstı sansıma cok tatlı ilgili biriydi cok sevmıstım, dıgerı kalsaydı buyuk ihtimal o halimle kavga ederdım onunla, ınsallah sehır hastanesinde yoktur,
Emelcskndgn Seydtrker Vişnelik ümitte Mesut Taşkeliye gidiyorum, çok memnunum. Güler yüzlü bir doktor..sizin hiç soru sormanıza gerek kalmadan herşeyi açıklıyor aklınızda soru işareti kalmıyor hiç:)
frigyalikibele Seydtrker geçen hafta ümit vişnelikte Murat Boylu sezeryan doğum yaptım. çok memnun kaldım herşeyden
Minnakmom Hamilelik doğuma hazırlık doğum çantası lohusalık emzirme gibi teorik bilgilerle perine masajı kegel egzersizi pilatesle yapılan egzersizler vs gibi konularda bilgilendiriyorlar