ZAsk M_agayeva Moral bozucu demeyin. İçinizde bir mucize büyüyor. Kiloyu, göbeği, boş konuşan insanları takmayın. Yıllarca bu mucizeye ulaşmak için çabalayan, varını yoğunu harcayan, hatta 20-30 kilo alan kadınlar var. Şanslısınız 😉
M_agayeva ZAsk karnimin birden sismesinin sebebi belli oldu tonus denilen bi deyer varmis yuksekmis o yizden karnim bosu bosuna sisip kasiliyormus doktordan geldim o soyledi ama be kadar buyusede bebeyimi alayimda kucagima sag salim
Sslnry77 Rbs111 benim de hoşuma gidiyor sonuçta ben hamileyim😍 evet karnımda değil kasığımda ama o top gibi olan göbeğim bana bebişimi hatırlatıyor hiç te takmıyorum. Sadece, ay şimdiden büyümüş iç karnın darmış demek ki sende çok çatlak olacak dediklerinde azıcık düşünmüyor değilim ama olsun.. ona da buluruz bi çare 😂
Dudu_Ozer ArzuK canım benim isterse 9 aylık görünsün neden moralini bozuyorsınki neden canını bukadar basit bişey için sıkıyorsun.onlara ne onlar kimki.Sen içinde dünyanın en güzel miniğini taşıyorken.Yok 6 aylık görünüyor diye oturup yas mı tutacaksın.unutma 9 aylık minik bir maceradasın ve bu maceraya sahip olmak isteyen okadar insan varki.Hergünün tadını çıkar sen dünyanın en güzel annesisin.bukadar küçük şeyleri kafaya takmaya gerek varmı?
Busraoz ArzuK Hiç ama hiç takılma benim de öyleydi şimdi 8.5 aylık hamileyim ve her gören 6 aylık gibisin diyor😅 Hızlı koşan at misali oldu
Ptrckli Ben de 18 haftalık hamileyim ama karnım 25 haftalık en az 😀 koca göbeğimle kızımı gezdirip geliyim diye kendi kendime dalga geçiyorum aksine hoşuma gidiyor 🤣 bedeninizle barışık olun içimizde bir can taşıyoruz sonuçta💕
Kayraruzgar ArzuK ☺☺ evet yapıyor bn çatlıyacaktım artık karnım o kadar gerilmiştiki doktoruma söyledim progestrondan olabileceğini zaten tehlikeyi atlattığımı bırakmamı söylemişti ama zaten hamilelikte vücut kendisi de progestron hormonu üretiyor normal yani o göbüşler ☺
ArzuK ballicoreklerim tabii öyle ben nedenini merak ediyorum yaşayanlar da var mı ben mi takıyorum diye sormak istedim dertsiz kul da degiliz yoksa 🤗Allah saglıklı kucaklamayı nasip etsin
ArzuK gamzosgamzos öle deme benim de 3. Hamileliğim senelerdir bunu beklediğim için belkide hassasım sürekli insanlar kusur buluyor gibi hissediyorum tabii takıntı yapmıyorum ama hem sebebini merak ettim hem yaşayan var mı sormak istedim inan.
Senemunlu ArzuK ben 30 haftalik hamileyken bana 1 hafta mi kaldi doguma diyorlardi. Gecen doktorum bile 36yken sanki 40 gibi dedi ,ic karni dar olanlarda daha cok cikiyor ve hep krem yag kullanmama ragmen catlaklar oldu . Ayni zamanda bebegimde iriymis yapvak birsey yok can tasiyoruz :)) cok sukur.
Tugbardm ArzuK ne güzel hamile olduğunuz belli oluyor ben 6 aylık hamileyim minicik bi göbeğim var sanki çok yemek yemişim gibi herkes büyümüyormu bu bebek diyor üzülüyorum
ArzuK Tugbardm işte iki yorum da sıkıntı ya zehir etmeye ne gerek var insanlara bazı şeyleri 🤷♀️sinir oluyorum dert yok gibi
Smraozn12 ArzuK 5 aylık hamileyim karnım cıktı ama goren amann daha cok cıkmamış dıyolar ama bünye meselesi dsardan belli oluyo hamile oldugum ama ayımı soyleyınce insanlar davul fln bekliyo herhalde 😂