ArzuK benim boyum 158di hamilelikde 25 kilo aldim.16 haftalikken 9 10 kilo almisdim bakanlar 6 aylik saniyorlardi 69 kiloydum.boyum kisa oldugundan birde cok kilo oldugundan dolayi oyle gorunuyodu.evettttt geldik 7 aya gectik beni goren " ah yavrum senin tam vaktin dimi?" Deyipde sinirlendirirdiler beni.yani beni goren herkes sanki dogurmaya gidiyorum gibi biliyordular
Asiri kilolanmis ödemlenmisdim.o uzden 2 ay evden disari cikmadim.neden cunki herkws bana uzume vuruyordu sisliyimi karnimi.hatta ikizdir sen bizi aldatiyorsun dediler doguma kadar .anlamiyordualrki bunin suyu plasentasi bebek kan alinan kilolar hepsi boyle olur.bi yandaanda boyum kisa .utancaklik hissi gelmisdi bana.dogumdan sonra baambaska bi kiz oldum sanki eski halime geldim karnim gitti sezeryan oldugumdan azcik sarkik gibi kaldi. Korse kullandim ve kullaniyorim diye gidiyor.kilolarimi vermisdim maalsef yeniden aldim.bi kilolar kalmis olarda gidince iyi olucam.beni simdi kim gorurse ay karnin ne buyukdu snin diyorlar yene moralimi bzouyorlar.ah sanki gitmeyecel gibiydi diyorlar.bende her hamilede boyle olur zaten diyorim cevaplarini veriyorum
Cunki hamilr kadinin yuzune ay ne sismansin ay ne sisman olmussun ay bu ne buyuk karin ay bu ikizmi sorulari gercekten moral bozucu