sweethome1000 kızlar şimdi size bi soru..cumartesi doktora gidicem .. dünkü hcg 396 çıkmıştı..yarın bida test yaptır cuma sonucunu al bakalm dedi..ben de işyerndeki izn alma sıkntısndan dolayı ya özele gidicem yine yada devlet hastanesi acillerinde bkıyolarsa yarın akşam oraya gidiim diyorum bilen varmı
Rbs111 sweethome1000 idrarda yanma var hamilelik şüphemde var de bakarlar canım adet geçti mi derlerse takip etmiyorum falan dersin
Baklava sweethome1000 şerefliler bana gecen hafta bakmamislardi Başhekimlikten yazi gelmis die.bende ugrasmadim daha gittim ozelde yaptirdim.ilk cocukta yapmislardi ama.bu sefer yapmadilar
Zezemeze Ben kasık ağrım var idrara çok çıkıyorum kasık ağrısından duramadım geldim deyince hcg de yapmışlardı hamilelik olabilir diye.
sweethome1000 Rbs111 ÇOK TEŞEKKRLER..şöyle bişey yaptım aile hekimi değişikliği yapılıyomuş bende işyerime yakın olan yere aldırdım en azndan sabahları uğramam daha kolay olcak artk =)
sweethome1000 Baklava aaa zaten vazgeçtim aile hekimimi işyerne yakn yerle değiştirdim sabah gelirken uğricam hemen
Baklava sweethome1000 evet en iyisini yapmissin 😊 banada oyle demislerdi aile hekimine git dedi.ama o saatlerde gidemeyenler var hic dusunen yok 😊