Mervesbaby Detaylı ultrasona girdiğimde 20+4 de doktorlar suan doğum pozisyonunda değil. Gerçi daha erken yeri daha var döner falan dediler. Merak ettim şimdiden mi doğum pozisyonunu almadı gerekiyor ki?
momof3 Mervesbaby İlk kızım 33. Haftada dönmüştü bu kızım 31. Haftada döndü 😊 Daha vaktinizvar döner insallah
Meinwunder Mervesbaby 33 deyiz. Yeni yerleşti yerine. Yoksa sürekli dönüyordu. 20li haftalarda kordon bile dolanmıştı boynuna. Artık ondan da kurtulmuş. Yani anlayacağın daha çoook dönecek bebişin😊
Kumru_ Mervesbaby 29 da döndü benim bebeğim .20.haftada günde 10 takla atıyordur merak etme zamanı gelince döner 😘
Mervesbaby Teşekkür ederim sanki şimdi dönmesi gerekiyormuş gibi dediler de aklım takıldı :) daha önümde uzun bir süre varmış 🙈💛
defne55 Mervesbaby 20 hafta daha erken canım benim 29 haftada dönmüştü:) doğum zamanı dönen bile var bebişlerin keyfine kalmış bisey yani 😊
Elininanasi Mervesbaby normal hatta erken deriem.bazi bnebekler erken donerler .benimko 32de donmusdu canim.ama hafta ilerledikce daha acıli oluyor
Brnaren Benim bebişim 30. Haftaya kadar baş gelişti sonra bir anda ters döndü makat geliş puan 35 haftalığız başından beri normal doğum istiyorum ama resmen bizi ters köşe yaptı umarım döner 🙏