Yusufun_Annesi TugceCakir benm doktorum da önerdi tabi ben yaptırmak istemediğimi söyledim anlayışla karşıladı canım
Yusufun_Annesi Bebekannesimm canım çok karışık . 6-7 haftalık ultrason resmi varsa onu at o şeklde başka teorilerle tahmin yürütelim :)
elif_2020 Yusufun_Annesi bende bir tahminde bulunabilir misiniz. 6+4 çekilmiş bir ultrason https://www.resimag.com/i/d374a6bbcda resimag.com/p1/d374a6bbcda.jpeg
Sdayvs Yusufun_Annesi 6-7 haftalık ultrasondan nasıl tahmin yürütülüyor Acaba ben atsam bana da bakarmısınız😅🥰
elif_2020 TugceCakir öyle mi 🙂🙂 hiç anlamam ama göreceğiz inşâAllah zamanı gelince. Teşekkür ederim yorum için 🌹
Maviiis TugceCakir ınstegram varsa eğer adım adım annelik sayfasına gönderin 12. Haftadan sonra biliyor cogunlukla
Maviiis Bebekannesimm adım adım annelik var ınstegram sayfası buraya atin 12. Haftadan sonra bakıyor cinsiyete
Cereninbebisi Melikkke 10 kasımda 11 hafta ıkı gunlul fılan olıyoruz ıkı hafta sonra gıtsek ogrenırmıyuz ki
Cereninbebisi Suan yedı hafta altı gunluguz dogrumu hesapladım acaba ya on bır haftalıkmı oluyoruz on kasımda