Hayalet Yusufun_Annesi peki sizde bu ultrasonlar arasında ne düşündünüz genel olarak doktorun dediği gibi mi yoksa farklı da olabileceğini mi düşünüyorsunuz ☺️
Yusufun_Annesi Hayalet valla kızlarda da oluyor öyle bir çıkıntı gibi şey bende tam erkek yada tam kızdır diyemedim hislerim bile dondu :) bekleyin braz daha bence :)) o back arasındakini ben pipiye benzetemedm ama doktor daha net görmüştür makineden :)
Hamis_ Yusufun_Annesi hadi inşallah rabbim kız nasip etsin bu ara etrafımda hep erkek bebek bi kızımız olsun istiyoruz hepimiz 🙏🏻 İnşallah sağlıklı olsun da ☺️
Hayalet Yusufun_Annesi evet o canlı gördü de zaten o yüzden şuan için erkek görünüyor dedi tabi ben yine de iki uç hafta sonrayı beklicem ona göre ufak hazırlık yaparız şimdi zaten onlara erken
Yusufun_Annesi Hayalet Rabbim gönlünüze göre versin ben oğluma detaylıdan bile baya sonra bişeyler almaya başlamıştım , çok erken almak iyi olmuyor ama çok da ağırlaşmadan almak lazm bişeyler 🥰
Zeybep-bilgic_ Yusufun_Annesi Hiç silme seçeneğini işaretledim ama yine olmamış ama sonunda paylaşacam
Zeybep-bilgic_ Yusufun_Annesi Çin takviminde erkek çıktı doktorum da erkeğe benziyor dedi bakalım 😍😍😍🙈🙈🙈