littleangel benim açlık 93-101 arası tokluk 160-180 arası çıkıyordu. Açlık şuan yşne aynı seyirde ama tokluk 103-125 arasına kadr düştüğü için ölçümle devam edeceğiz inşallah ta doğuma kadar sabrederimde insüline gerek kalmaz. Benim bakış açımı bir prof değiştirdi. Verilen diyet listesini çöpe atıp kendimi tanıyarak nelerin şekerimi yükselttiğini kendim bularak kendi listemi oluşturdum. Ekmeği tam tahıllı olarak sadece sabahları yarın dilim yiyorum geri kalan yumurta ve çiğ sebzeler vs serbest,birde ceviz, öğle ve sabah arasına çiğ badem ve elma mutlaka var şekeri dengeliyor.öğlen sebze yemeğim ve yoğurt yemek yoksa yoğurt kesin var, akşam et balık tavuk yada sebze salata yoğurt vs. ekmek çok canım çekerse yine yarım dilim. Bayat olarak yiyorum ki iyice içim almasın diye :) almıyorda zaten. Yürüyüş bana yasaklandı evde 10 dk koridorda yürüyorum ve hareket olsun diye suyu sürekli mutfaktan içiyorum. Çok zor olduğu kesin bişey ama imkansız değil.Çalışırken ızgaradan ve ev yemekleri yapan yerlerden başka seçenek yok. insülin de başlansa bu diyete devam edilecek sonuçta doğuma kadar. O yüzden hemen alışmak en iyisi deyip başlamıştım ben 2 aydır diyetteyim.