Merve-yoruk97 Merhaba kızlar belediyenin ve sosyal yardimlasmanin verdiği paket var sanırım para veriliyormuş hastane cikis belgenle gidip ptt den nasil oluyo bilgi sahibi olsan var mı?
Aysenur29 Merve-yoruk97 merhaba belediyelerin internet sitelerinden de başvuru yapabilirsiniz ben pendikte oyuruyorum mesela bebeğin tc si adres bilgileriniz vs bi soru formu var onu doldurduğunuz takdirde eve getiriyorlar,
YusufMirzaAnnesi Yeşil katlıysan ve ilk doğumum ise devlet hastanesinde doğum yaptıktan 1 gün sonra hastane sana doğum çantası (hastane çıkışı, Bebek bezi, ped, ateş ölçer, şampuan, sabun ve anne pijama takımı) veriyor. Hastaneden alacağınız doğum raporuylada doğum parası alıyorsunuz. İlk çocuk 300, 2.ci 400, 3.cü 600)
Merve-yoruk97 YusufMirzaAnnesi ben özelde yaptım ama paket flan vermediler napim şimdi hastane raporuyla belediyiye gitsem verirler mi
H1z2a3 Merve-yoruk97 canım Doğum raporunu baş hekime imzalatıyorsun sanırım Doğum yaptığın hastanede özel devlet fark etmiyor sonra SGK ya başvuruluyor galiba tam emin değilim bnmkiyle kaynanam ilgilenmişti ondan bilmiyorum tam olarak ama hastaneden sorun anlatırlar