Zynp01 Nis eşin kendini tutamayabilir boşalma az miktarda olabilir çekerken ya da zaten zevk suyunda da sperm vat vsjinaya bulaşıyor sonuçta
Nasippp gurcem eşime de genetik test yapıldı o temiz çıktı ben dedim eşime de test yapılsın ikiside gerek yok dedi Ben istiyorum 1-3 ay daha denerim olmaZsa eşime yaptırmak istiyorum test :(
gurcem Nasippp kuzummm genetık ayrı bıse sperm testı ayrı bıse olur mu oyle sey ya? Benımkıde once mırın kırın ettı ben kıyametlerı kopardım.Ben zevkımden rahım fılmı cekılmedım valla onlarda pasa pasa sperm testı yaptıracak.Bak benım esımın genetıgı ıyı cıktı ama sperm testı ılkınde kotu cıktı oyuzden toplamda uc kez yaptırdı
Zynp01 minayasemin nasıl anlaşılıyor peki hangi günlü ilişki ile olduğu? Bilmediğim için soruyorum bebeğin kaç günlük olduğunu hesaplayıp geriye mi sayıyorsjnhz
minayasemin Zynp01 hayır daha önce hiç denememiştim bir sefer korunmasız ilişkimiz olmuştu o da adet bitiminden bir gün sonraydı
Minnosizmmm Zynp01 rica ederim canım bende bilmiyordum araştırarak doktorların peşinde koşarak öğrendim sonucunu aldım ama çok şükür darısı tüm isteyen ve dinleyenlere 💖
Nasippp Zynp01 aynen bizde korunma sıfır 😂 henüz gerçekleşmedi korunuyormuş gibi yapsak azıcık kaçmış gibi denesek belki tutar 🤣
Ozgesrn Bende 2 senelik evliyim. Bu 7.ayımız 7 aydır deniyoruz. Regl sonrası, yumurtlama dönemi hepsini denedim. Ovülasyon testinide 2 aydır deniyorum. Kadın doğuma gittim bir sorun yok dedi. Hayıt içtim. İncir kürü yaptım. Allah doğru zamanı bekliyordur diye düşünüyorum. Çünkü her ay hayal kırıklığı oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Onunannesi Ozgesrn bende cok heyecanla bekliyordum artık olmuyosa olmasın dedim korunmamaya devam ettim ama cok heveste etmedim yani beklemedim ve 8haftalık bi düsük yaptım kanmam bitti üçünçü gün tekrar hamile klmısım vek beklemeyerek yani diyecegim o dur ki sen duanı et allah ne zaman nasip ederse birde düzenli ilişkiye grmeye bak