Ozican Zynp01 geri çekilmeyle hamile kalmış bir kadın olarak Allahın işi demek istiyorum cidden.Benimde bir arkadaşım adet bitiminden sonra hamile kalmıştı.
Gulsevm Zynp01 adet bittikten 14.Günunde hamile kalma şansı cok daha yüksekmiş yumurtlama donemine denk geliyormus eger 28 gunde bir adet goruluyorsa bende cok arastirmistim hatta doktora bile gitmistim yumurtlama donemini net öğrenmek icin
Serenty Zynp01 canim herkesin vücudu farklı işliyor.internetde yazılan şeyler ortalama sonuçlar.bazilari erken bazıları geç yumurtluyor.bence o ayki stresimiz bile onu tetikliyor olabilir
Zynp01 Gulsevm ama bazıları adet biter bitmez ilişkiye girdik hamile kaldım diyor bende o yüzde. İki güne bir değerlendircem
Gamze333 Benimde adetim bittiği zaman hemen oldu canım hiç yumurtlama donemi falan takip etmedim bence kişinin bünyesine göre değişiklik gösterebilir
Zynp01 Gamze333 yaa bn 2 ay önce adet biter bitmez yapmştm yumurtlamayı pek değerlendiremedik olmadı. Bu ay hem adet bitiminde yaşadık hemde yumurtlamayı değerlendircem kısmetse olur
gurcem Ilk hamılelıgımı adetme bır hafta kala esımle bırlıkte olmustuk ve oyle kaldım.Son hamılelıgımı (aradakılerı hatırlamıyorum 3kaybım oldu) adetım bıter bıtmez denedım hemen kalkıp yıkadım cunku o ara dusunmuyordum aman zaten hamılede kalmam dedım ve 27haftalık hamıleym
Nasippp Aslimurat_38 Benimde adetten önce ilişkim oldu 15-20 dk yattım öyle sonra duş aldım kurulanırken baktım açık pembe akıntım geldi gün boyu az az geldi sonra adetim söküldü. Şuanda adetim böyle tutuma olasılığı olur mu acaba :) ilişkiden yarım saat sora adet gelmesi 🙈
Merveceeee 8 Eylül adetimin ilk günüydü yumurtlama dönemlerini bazen kacirsakta adet bittikten sonra hamile kaldım suan 5 haftalık hamileyim 🤰
Nasippp Zynp01 bende adetim temizleneyim sabahları namaza kalktığımda ilişki olsun istiyorum sora yatarım öylece böyle denemeyi düşünüyorum bu ay sabahları vücut yorgun olmayınca sperm daha kaliteli olurmuş bide böyle deniycez.
Svldlrbsy Nasippp tutunma 5 7 gün sonra olur bence sizin adet baslaması falandır ki cogu doktor tutunma kanaması olan hamileliği cok saglıklı görmüyor 😔 bende aynı seyi yasadım tutunma kanaması olan bebeğimi düşürdüm. Ardına yine hamile kaldım ama kanamam hiç olmadı şimdi hamd olsun 36+1 olduk ❤️
Svldlrbsy Benim düşüğüm oldu 4 haftalık. Ardına 5 gün düşük kanaması yaşadım kanamanın bittiği gün ilişki sonrası hamile kaldım 🤗