Tanem0105 Arkadaşlar 2 isim arasında kararsız kaldık AYAZ mı KARAN mı sizden de fikir almak istiyorum😊
Seda95 Tanem0105 kesinlikle karan 😀 ilk istediğim ve hala o isme karşı zafım var ama eşim istemedi çekiliş yaptık uras karar verdik ama karan kesinlikle 😀
Tanem0105 Seda95 Bende karan diyorum eşim ayaz diyor kura cekelim diyor dedim şansımı kuraya bırakamam karan olmalı diyorum🤣
Seda95 Tanem0105 ahaha valla bizimki umut diyordu ben kesinlikle olmaz dedim sonra kura da Aras Uras Karan yazdık önce uras sonra Aras sonra tekrar uras çıktı bizde uras olsun dedik karan Çıkmadı😀
Esra_benzek Tanem0105 bence ikiside birbirine yakışan isimler hem ikinizinde isteği olur bence ikisi ama tabi karar sizin
Hande3636 Tanem0105 sağ ol canım inşallah karan olur ayaz karan da güzel iki isim koymayı düşünürsen uyumlu yani😊
Tanem0105 Esra_benzek Mantıklı vallahi canım bunu eşime söyleyim ya ikisi yada Karan sadece diyeyim 🤣 o zaman kabul eder belki
Esra_benzek Tanem0105 o zaman ikisi der 😂 bu seferde öne karan gelsin hayır önce ayaz olsun kavgası başlar😂😂
Tanem0105 sevval55 Bence de çok güzel ama ne eşim ne ailesi ne benim ailem hiç kimse beğenmiyor bu ismi🤣