vuslatim34 Kızlar gögüslerim çok fena acile gitmeyi bile düşünüyorum .Aşırı şişti dokunamıyorum yeni post açtım inşallah adet öncesi bu kadar şişmesi normaldir.Ilk defa böyle birşey oldu çok kötüyüm 😣
ozgnur AdelAydin bence karnım ağrıyor mide bulantim var de gebelik var mı derse olabilme ihtimali var dersin belki test yapar oylelikle
AdelAydin ozgnur diş dolgun için antibiyotik kullanmam gerek ama hamilelik şüphesi varmı dediler diyecegim😋
vuslatim34 AdelAydin canım ben böyle demiştim bana demişlerdi ki yarın doktora gel o yapsın acili böyle meşgul etmeyin demişlerdi.🙄
AdelAydin vuslatim34 Bir cins doktora sen de denk gelmişsin öğlen gidince anlarım yaparlarsa veririm yapmıyoruz derlerse sağlık ocağına giderim
Turkan123 vuslatim34 allah'ım inşallah hepinize çifter çifter versin allah'ım bakacak olanlara hayırlı bir evlat nasip etsin dualarımdasınız ❤❤
Ladygirl ozgnur canım test yaparken idrar rengini hatırlıyormusun ben hala adet olamadımda test te yapmıcam korkuyorum
ozgnur Kizlar 361.59 olmuş sonuç🤗 rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile sizlerede nasip eder inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız 🤲
ozgnur Ladygirl kız sen neyi bekliyorsun daha yapsana test bak belirtim yokken hamileymişim kendini strese sokma Idrar rengim koyudu galiba canım