ozgnur Erkanpasam cok tesekkur ederim 💐öyle kötü oldum ki bayılacaktım şuan deli gibi su icip tekrar yapicam sonra kan vericem hala inanamıyorum rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
Minikmucizemizz ozgnur kuzum ya belirtim hiç yoktu yazmişsin hiç mi yoktu bende de yok ve adetime 2 gun var acaba dedim umut ettim belirti olarak ne vardi sende
ozgnur vuslatim34 hepiniz dualarımdasıniz testte negatifi görünce üzülmeyin bende adeti bekliyordum belirtim yok diyordum ama mucize oldu yine de ultrasonda görmeden inanimicam galiba rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🤲
vuslatim34 ozgnur amin canım aminn .Bana umut oldun bende iki gün önce negatif görmüştüm adet günü tekrar yapıcam 🤗
ozgnur vuslatim34 yap kuzucum içinide ferah tut kafani rahatlat ben tamamen adete odaklamıştım inşallah kan tahlilimde yüksek çıkar 🤗
ozgnur Minikmucizemizz inan hiç yoktu göğüslerim bile normaldi yani kimyasal gebelikte göğüs agrım çok olmuştu o yüzden umidim yoktu canim
mbusra06 ozgnur hayırlı olsun canım sanırım hamilesin 😊🙏 bende silik çizgi gördüm cuma gün test yapmıştım adetime suan 2 gün var yarım kan vermeye gideceğim inşallah bende 😊