Mucizebebegim3 Kizlar bir aydir burnumda pihti pihti kan birikiyor asiri degil ama burnumda tikaniyor.Sizde de oluyor mu..Kuzenim bendede vardi bu erken dogum riski demek demisti gerceklik payi nedir yasayan var mi??
37aysgl Mucizebebegim3 erken doğumla alakası yok benim 15.haftadan beri hergün olmasada ara ara burnumu sildiğimde azcık kan geliyo damarlar genişlediği için olması normal dedi doktorum burnundan su gibi akmadığı sürece bir problem yok 30 haftalığım hala ara ara oluyo doktoruna sor sende yinede
Nur_Nur Mucizebebegim3 tam da az önce tıkanık burnumu açtığımda kanama fark ettim ilk kez 30.haftada. çok yerinde bir post oldu, denk geldi basligi acan ve yorum yazan herkese teşekkürler hepimize sağlıklı günler 37aysgl Ilkbebe ZulemEsra
Senemunlu Mucizebebegim3 hamilelilgmn basndan beri var damar genisledigi icin normalmis. Hep tikanik burnm hep kan . Ilk gordgmde telaslanmistm artk aa yine kan diyip geciyorm😊😊😊
Mucizebebegim3 37aysgl Yok su gibi akmiyor ama burnum tikaninca farkediyorm kan pihtisi birkmis oluyor once onemsemedm ama hergun olunca korktm .en udak seydede doktoruma yazmak istemedm onemli brsye oldugunda adamlar tiye almicak diye🙈
ZulemEsra Mucizebebegim3 bende 28. Haftamdayım ve ara ara bende de oluyor kanama. Hatta bir ara o kadar arttı ki burun kenarlarımda ki kılcal damarlar dışardan görülebilecek kadar genişlemişti. Doktor geçici bir şey dedi, geçmesini bekliyoruz.🙃
37aysgl Mucizebebegim3 kontrolün olduğunda sor canım normal bir durum yani korkma hepimiz yaşıyoruz diş etlerimiz bile kanıyo bunlar normal
Ilkbebe Bende 39 hafta olucam 2 gün sonra hamileliğimin başlarından beri var. Özellikle son 2 hafta çok arttı. Ama doktorum hamilelikte normal demişti.
Mucizebebegim3 ZulemEsra Ay damar genisliyor diyeyse dert degilds yeterki dendogi gbi erken dogum riski olmasinda
Mucizebebegim3 37aysgl Evet ya dis etlermdede bazen kanamalar oluyor onusa farkettm aman baska turlu kanamalar olmasinda .
ZulemEsra Nur_Nur doktorum akacak kan damarda durmaz illa bir yerlerden çıkar demişti.😂😂 aklıma o geldi şimdi.
Mucizebebegim3 Nur_Nur Gecmis olsun bende en son 1 aydir devam edince korkumdan actm kuzenimde erken dogum riski olanlarda oluyor deyince kafama takildi kaldi bu durum ondan actim bu postu
Mucizebebegim3 Senemunlu Ya aslind aben telaslanmamistm olablir diye dusundum ama bir aydir hergun gorunce bukadarda olmaz dedim en son cok degil ama goruyorm .
Mucizebebegim3 Minikmelek Gcmis olsun muayeneye gittigimde soracagim doktoruma bjna napablrm diye bakalm ne dicek . DAHA 3 HAFTA VAR KONTROLE AMA OLSUN 🙈