Dniiz Merhaba kızlar tam 4 gecedir öksürmekten uyuyamıyorum doktora gittim ilaç yazmadı yapmadığım şey kalmadı bal ıhlamur zencefil pekmez karabiber viks sıcak havlu ayva aklınıza gelebilecek her türlü şey ama ciğerlerim bogazım sökülüyor artık içim kalmadı çok afedersiniz istifra bile ettim öksürmekten sizin bildiğiniz bir şey var mı bu gece de inanılmaz kasılmam sancım var 33. Haftamdayım korkmaya başladım
sinemsinem1 Dniiz bende geçen haftalarda öyleydim her ne kadar doktora danışmadan kullansam da şuan için yararını gördüm asist in pediatrik ilacı var onu kullandım 3 - 4 gün şuan hala öksürüğüm var ama nefesimi kesecek uykudan uyandıracak kadar değil
ESENarslanhan Pekmezin içine limon ve karabiber kat karıştırıp iç. Bana iyi gelmişti bi kaç kişiden de öksürüğe iyi geldiğini duydum. Ama hamilelikte zararı var mı bilmiyorum oldugunuda düşünmüyorum açıkçası
Dniiz ESENarslanhan zararı yok canım dediğin gibi denedim onu da içim dışım yukarıda yazdığım bitkiler falan oldu ama yok hala devam ediyor dayanamıyorum
Snm1996 Dniiz geçmiş olsun tekrardan canim doktorunla bi görüş kasılmalar için nst isteyebilir çünkü ben 28. Haftadan beri giriyorum kasilmalardan dolayı şükür temiz çıkmıştı
Dniiz Snm1996 çok teşekkür ederim canım nstye 31. Haftamda girdim şükür bi sorun çıkmamıştı şimdi ne olur bilmiyorum öksürmekten artık sanırım bu gece kasılmam başladı
Blady Ben de geçtiğimiz haftalarda üst solunum yolu enfeksiyonu olmuştum. Ateşim olduğu için kadın doğumcuma sorarak onun önerdiği antibiyotik tedavisine başladım ama yeterli gelmedi bronşite ondan da astıma çevirdi. Göğüs hastalıkları uzm. Sevketti dr um ve kortizonlu astım ilacına başladım. Bahsettiğiniz şikayetler aynısı bende de vardı ilerlemeden önleminizi alın derim. Bir hafta kullanımdan sonra öksürük ve nefes darlığım geçti ben ve bebeğim de gayet iyiyiz şu an çok şükür. Kadın doğumcum öksürmenin bebeğe zararı olmadığını ama doğru nefes alamamanın ilaç kullanmaktan daha çok bebeğe zararı olduğunu söyledi.
Dniiz Çok geçmiş olsun kızlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için yine doktorun yolunu tutacağım anlaşılan