Canimkizim2019 Hamile olduğum ilk günden beri bebeğimin gelişimini burdan takip ettim . doğum korkusu da yaşadım , zaman geçmeyecek korkusuda yaşadım ama şuan bütün bu günleri düşünürken bile gözlerim doluyor hamilelik harika bir duyguydu... 39+3 bebeğimin gelmeyeceğinden o kadar emindim ki kalktım metrobusle 2 saatte anneme geçtim eşim olmadan cunku hiçbir belirtim yoktu. ( annem hastaneme uzak oturuyor ) neyse gece 4 de kalktım bende aynı adet sancıları . Sırf heves olsun dıye dakıka tuttum 8 dakıkada bırdı 1 dakıka ağrı gibi birşey oluyordu uyumaya calıstım uyutmadı bende bi arkadasımla yazısıyordum ısrarla doktorruna yaz diyor sacmalama vs. Diyorum . Neyse doktoruma yazdım doktor dusa gir geçmesse gel bi bakayım dedi . Dusa girdim geçmeyince atladım taksiye sabah 6 da doktorun yoluna dustum . Kontrolumde 3 cm acıklık ama sancım cıkmadı doktor yatıs verdi . Hala zerre ağrım yok plates topu uzerinde oynuyorum ben . Oglen 13 de tekrar muayne ettıler 4,5 cm acıklık olmuş epidural teklif ettiler eşim kabul edince ben yaptırdım cunku hala ağrım yok! Epidural sonrası sunni sancı takıldı işte o an doğumun başladığını hissettim her iğne batmasında bebeğim ilerliyordu bunu hissediyordum zaten suyumda o esnada patladı. 16 da açıklığım tam olmuştu catala yürüdüm . Ikınmam cok başarılı değildi karnıma bastırdılar 3 denemede kızımı kucağıma aldım .. hep doğumum eziyetsız olsun dıye dua etmiştim hamileliğim boyunca bunada o kadar inandım ki.. inandığın ve uğruna gecelerce dua ettiğin şey hayırlısı ise her zaman kabul olucaktır . Ikıncısı de doktoruma gerçekten hayrandım ve o kadar güvendim ki doğumumda bana güç oldu ona minnettarım. Avcılar dr. Turkan mutafoglu erden kesinlikle tavsimyemdir . Herkeze mutlu doğumlar doğumdan korkmayın . Hamileliğinizin tadını çıkarın...
Cigdemlii Tebrik ederim canım.darısı bu saatte uykusu kaçmış 38*4’de kara kara düşünen bana ve tüm bekleyenlere olsun. Sağlıkla büyüt yavrunu 🧿