bsrbyrmn Kızlar 36 haftadayım 2 saatir 10 dakikada bir gelen kasılmalarım var karnım taş gibi oluyo o an bebek aşşa baskı yapıyor sancı her kasılmada yok ara ara geliyo gidiyimmü hastaneye
Hamilebiranne bsrbyrmn bence gitmelisin canım kasılman varmış ve düzenli sancı Doğum habercisi olabilir
Busraa32 bsrbyrmn benimde tam sırt kısmımda akşamdan beri ağrı var ve karnım sertleşiyor taş gibi bu kasılma mı acaba belimde kasıklarımda ağrı falan yok
Mihribali Bende geçen hafta aynısını yaşadım ama sancının 10dk 3e düşmesi gerekiyor doğum için, sıcak suyla duş aldım hafifledi sonra 3 gün boyunca aynı olay tekrarladı. 4.gün hastaneye gittim açıklık ve su gelişi yoktu nst çekildi düzenli düzensiz kasılmalar çıktı bunun için normal dedi doktorum. Suyun gelirse, kanaman olursa, bebeğin hareketlerinde azalma ya da sıkıntı hissedersen, sancın 10dkda 3e çıkarsa beklemeden gidiyorsun🤗 Şu an normal her şey, kendini takip et✌🏻
bsrbyrmn Gittim sancım çıktı ama açılma 0 ciğer geliştirici igne verdi bide sancıyı kesmek için hap verdi geri gönderdi erken diye
Busrabusra123_ Kizlar bugün doktor kontrolum vardı nst ye bağladı sancım çıktı açıklık yok dedi ama bu kasilmalarinla ve sancıyla doğumun her an baslayabilir doğum yapabilirsin heran dedi 4 saat sonra tekrardan çağırdı