Hatice_ceylan Kızlar lütfen yorum yaparmısınız bana kürt yada dogulu bırı lazım ama yemeklerını vok ıyı bılen bırı lutfen ya
[silindi] Nedir soracağın şey merak ettim belki yardımım dokunur malatyalıyım ama çoğu yemeği bilirim sor istersen ☺️
Hatice_ceylan [silindi] ya cok onceden bı kahfaltıda bı sey yedım su anda hamıleyım vve canım onu ıstıyor yapab kısıyı bulaöadım . Sabah kahfaltısında yıyorlar genelde yumurta ve unla yapıylıyor kavurarak helvaya benzıyor
Helen0101_ Mardinliyim ama yemek konusunda pek iddialı değilim belki yardımcı olabileceğim bir şeydir?
Hatice_ceylan Helen0101_ ya bı yemek var kahfaltıda yıyorlar . Yumurta un la yapıylıyor tek bıldıgım aklımda kalan acayıp canım ıstıyor . Ama nasıl yapılıyor bılmıyorum bulamadımda . Helvaya benzıyor
Hatice_ceylan Muki asaaya yorumumu yaotım canıö bı bakarsan bı aklımda ınsallh oyle bısı vardır yardım edersen. Valaha cok yardımcı olursunuz ♥️
Silangulenyuzlu Hatice_ceylan Diyarbakırlıyım canım sor cevaplayayım seve seve yemeklerimiz candır😂♥️
Hatice_ceylan Silangulenyuzlu ay ıyıkı var varya yemeklerınız cok sevıyorum ıyıkı varsınız . Assaya yorumumu bıraktım bı bakarsan cok mutlu olurum ♥️
Hatice_ceylan Guguk valaha her turlu olur assaya yorumumu bıraktım canım bı bakarsan cok mutlu olurum ♥️
Hatice_ceylan MinakAnne ya canım sabah kahfaltısında bı yemek yıyorlar . Unla yumurtayla yapıylıyor ve helvaya benzıyor . Ben cok uzun sure once yedım . Ve canım acayıp onu ıstıyor. . Yapan kısıyıdr bulamadım bulsaydım cok ıyı olcaktı
Silangulenyuzlu Hatice_ceylan evet gördüm sen Murtoğayı diyosun onu genelde Vanlılar yapıyo bizimkiler bellü diyorlar bi değişiğine yapıverdin mi bari kendine ☺️
Hatice_ceylan Blackmom canım sen mütişşin evet evet bu ya allahını sevıyım senın ya cok ama cok tesekkur ederım valaha ınan cok ama cok mutlu oldum ya ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🤣🤣🤣💃💃💃💃💃