Lovelove95 Merhaba kizlar :) size bir sorum olcak,12 haftami tamamladim.Lazere gitmek istiyorum,karindan başka her yerime.bilmiyorum olurmi olmazmi,cok kararsinizim😔 tuyler icinde kendimi cok dushmush hiss ediyorum😟
Akademisyenanne Lovelove95 lazer yasak diye biliyorum ama emin degilim. Ben hamileliligimin basindan beri igneli epilasyona gidiyorum. Yüz bölgesi oldugu icin birakmadim epilasyonu. Genital falan olsaydi birakirdim.
YarenBeren Lovelove95 lazer yapmıyorlar Doğumdan sonra da beş ay sonra yapılıyor hormonlardan dolayı faydası olmaz diye
canimoglum53 Lovelove95 doktorumda izin vermemisti zaten cogu yerde hamileyken yapmiyor hormonlar cok farkli calistigi icin pek bir etkisi olmaz diye. Ayrica hamile olunca cogu yer riskte almiyor. Siz yine doktorunuza bir sorun :)
zelis63 Lovelove95 canm bende karın hariç evde her yerime yapıyorm evet kıllara belki etkisi olmuyor ama en azından 1 ay 40 gün rahatım internetten bak zararı Yok diyor
Visnelikek Hamileyken ve emzirme döneminde lazer önermiyorlar bi faydası olmaz diyorlar . Ben bıraktım mecburen bebiş büyünce devam inşallah ☺️
Gulten_ Lazer ve elektroliz gibi modern epilasyon yöntemlerinin de uzmanlara göre bebeğe herhangi bir zararı olmasa da dökülecek olan kılları güçlendirmesi sebebiyle gebelik döneminde lazer epilasyon önerilmez.