Feyzagkkkk Şuan 16+6 haftalığız. Sabahları hiç bir şey canım istemiyor. Mide ekşime sorunum var maalesef ne yesem azıyor midem. Son iki haftadır geceleri yatamıyorum sürekli uyanıyorum midem şişkin oluyor gece yesem de yemesem de. Ve size bi şey soracağım, boğazınızda yumruk gibi bi şey kalmış gibi hisseden var mı ya ? Sanki bi şey takılmış gibi oluyorum her an. Geçmiyor. Neden oluyor o. 😞 ayrıca son iki haftadır nu iştahsızlık yüzünden sabahları sadece börek yiyorum. Zeytin dokunuyor süt dokunuyor domates dokunuyor. Az da kalıyorum midem bulanıyor bu kez. Napacağımı bilmiyorum artık. Bebeğe zarar olmaz inşallah bu durumun. Akşamları eşimle anca bi taban ekmeksiz bişiler yiyorum da dokunuyor işte. Mide ilacım da var ama nafile. Gegirme hissim var hep. Kasıklarımda bi haftadır uzanırken dönerken kalkarken baskı hissediyorum. Normal mi acaba ? Dr. Sormalı mıyım 😏
Umutherdaimvar Feyzagkkkk bana ilk hafalarda çok olmustu canım hem geğiriyordum hem boğazıma takılıyordu midem ağrıyordu rennie şurup içiyordum ama nafile kemdi kendine geçiyor zamanla ama benm şimdi 25.hafta mide ağrısı yanması geri gelmeye başladı🤷🏻♀️
Bidamla Bogazda takilma hissi sanirim mide eksimesiyle alakali banada oluyo. Daha 16 haftadasin asil sonlara gel hayirlisiyla o zaman gor sen midedeki eksimeyi 😓
Sezas Yaşadıkların normal Canım, ben şuan 22. Haftadayım ben de de oldu ama ben de iştahsızlık yoktu sadece ben gayet yiyordum. Sen yine de protein almaya çalış yumurta falan ye. Börek tarzı şeyler çok sağlıklı değil